Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wojana NEMEZIS vs HERETIKS(Valoria) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29448)

Kreeg 16-03-2005 00:21

Wojana NEMEZIS vs HERETIKS(Valoria)

Witam od jaiegos czasu sa potyczki pomiedzy dwoma gildiami na Valorii z 2 dni temu Heretiks i Nemezis spotykaja sie ale nie zwabijaja sie tylko stoja i nic nie robia...moze ktos wie o co to wojna poszla i kiedy koncu bedza sie lac mieli dzisiaj(15 marzec 2005) ale cos nikogo nie ma i jest bardzo spokojnie
Pozdrawiam
NEMEZIS RULEZZZZ
HERETIKS SUXXX

Vanhelsen 16-03-2005 00:33

A nie przyszło ci na myśl zapytać jakiegoś hig-lev oto w tibii ??
Jak jeszcze grałem na dan00bi, to taki był młokos z wojnami, że hig-lev qmple tylko już wiedzieli kto z kim i dlaczego. Popytaj ich :P

Pacek 16-03-2005 08:05

eee tam z tego co pamiętam oni byli już na wojennej ścieżce w wakacje i jakoś to wszystkich obeszło, stoją sobie pod swoimi GH albo ganiają sie po tibi i cóż z tego, póki nie cierpią na tym przypadkowi gracze to kogo toobchodzi

Kreeg 16-03-2005 16:09

RE:Wieszok

Wiesz co panie wszystko wiedzacy widac ze nie przerzyles nigdy wojny bo zaden high lvl Ci nic nie powie do konca wojny...nawet przyjaciel:P Wszyscy sa zajeci walka Debi** a mnie to interesuje bo wojna sie toczy kolo DP e Ab wiec jak chce wyjsc to mam pietra poniewaz dookola jest pelno 80lvl-120lvl wiec wiesz wole nie dostac od takiego......

Vanhelsen 16-03-2005 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreeg
Wiesz co panie wszystko wiedzący widać ze nie przeżyłeś nigdy wojny bo żaden high lvl Ci nic nie powie do końca wojny...nawet przyjaciel :P Wszyscy są zajęci walka Debi** a mnie to interesuje bo wojna sie toczy kolo DP w Ab wiec jak chce wyjsc to mam pietra ponieważ dookoła jest pełno 80lvl-120lvl wiec wiesz wole nie dostać od takiego......

Fakt, nigdy nie przeżyłem wojny panie wszech bojący się, grałem na dan00bi od dwóch lat i w tym czasie nie było żadnej wojny... ehhh te n00by

Jeśli masz takich hig-lev „przyjaciół” którzy nie poświęcą ci nawet 3min by oznajmić co w trawie piszczy to gratuluje...

To „Debi**” to miało być debi.lu ??....

A jak się dygasz wyjść na tym twoim 10lev z depo bo obok się siekają, to ja cię raczę poinformować, że jeśli jest to wojna gildia vs gildia to im koło ch*** lata taki n00bek stojący pod depo, wiem, do 99% czasu „wojny” spędziłem sam na drucie pod depo i jakoś nigdy nikt nie miał nawet na mnie missclicka...

Kreeg 16-03-2005 16:56

:)

Wiec nei mam przyjaciul hig lvl ale gadalem z jednym i tak mi powiedzial:) A jakos moin protectorem jest lider jednej gilldi i cos mi sie wydaje ze mnie za to nie lubi...
@
Zakonczmuy ta przegadywanke OK?
@Jesli ktos wie cokolwiek o tej wojnie to niech napisze...

Itachi 16-03-2005 22:27

Heretics msci sie na bylych czlonkach Revels.

Tissaia(polak) - Lider Nemeziz - Byly Revels
Simek of Cook - Vice Nemeziz - Byly Revels

Znalazlo by sie tak kilku jeszcze...

(Ale to tylko moje zdanie ;) )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24.