![]() |
Eq plx - pierwszy fake...
http://members.lycos.co.uk/Nuuda/fake.gif
Nowy tutaj jestem, chociaz na Tibii nie ;] Pozdro dla wszystkich i krytyka bardzo mile widziana. |
krytyka? :P no dobra zwalony fake ;p mmogles sie bardziej wysilic :D:D Chociaz spoko jak na 1 raz... ;)
|
Kurka, chyba mi się oczy psują albo na tym SS ruszają się płomienie. Na screenie ruszające się światło.
|
Dobrze widzisz ;] Płomienie się ruszają, specjalnie zrobiłem gifa. Miało chodzić o podwójne miecze ;] Później postaram się zrobić double-hit... Może wyjść fajnie hyhy...
|
Zegar się rusza, podwójny FS. Spoko!!!!!
|
Yyy... Czy ja dobrze widzę. Czy w pokoju nad tobą na crystall ball leży blood orb? Myślałem, że znajduje się on tylko w pokoju z Dżinem w ANK. Czyżby ktoś go zdobył czy to coś innego? Zdaje mi się, że to blood orb, ale skąd go ma ktoś.
|
Ladnie jak na pierwszy raz. Zrob jeszcze jakies, ale takie smieszne i ze cos sie dzieje, jakas akcja :):P
|
Cytuj:
Moim zdaniem to jest Small ruby!!! Co do fake'a ladnie wykonany i sie rusza ;] |
Obróciłeś FSa w paincie w wkleiłeś... i co? wymiatasz?
@ edit aaa.... :> Bezsens że ten ekran migocze -.- |
Oooo mówie Ci że Double Swording wymiata. ;] To nie jest blood orb tylko small ruby i to jest moj, skromny domek :confused:
|
Fake'i jest fajnie wykonany pomysl tez niezły :) . RÓB WIECEJ!!!!!
|
hehe fajne ale proste
|
Dużo się nie wysiliłes, tylko jeden obrazek, ale fajne jest to ,że światła sie poruszają :cup: :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |