Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   PACC a Sorc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2947)

Tibia_Maniac 14-02-2004 23:14

PACC a Sorc

Czy jest sens grania sorcem bez pacca?I czy da sie mieć nie złe w yniki sorcem bez pacca? Sorki może pytanie troche dziwne ale cóż..... :D

Gewof 14-02-2004 23:22

No jasne ze jest sens tylko ze bedziesz mial troche mniej czarow i troche dluzej bedziesz robic runki, ale jest bardzo duzo sorcow/druidow bez pacc i wcale nie sa najgorsi :))

Tibia_Maniac 14-02-2004 23:26

Dzieki za odpowiedż. Bardzo mnie pocieszyleś :D po znabiłem 30 lvl i myślałem co dalej. Bo wszyscy mi mówili że sorcem bez pacca to bez zensu, lipa itd.

Gremlin 15-02-2004 09:37

Bo sorcerer bez PAc to ma przechlapane.
Nie chodzi tylko o ilosc czarow i predkosc odnawiania sie many, ale rowniez o miejsce do expienia.

Niby mozna grac bez pac, ale w praktyce powyzej 30-40 lvl bedzie to bardzo utrudnione.

egg 15-02-2004 14:27

Współczuje Ci z mlvlem...
ja siedze ponad tydzien żeby mi wskoczył o jeden wyżej... Ty się bedziesz męczył o 1/3 więcej...

btw. gdzie sorc facc expuje?
bo ja siedze dragi/edron
dsy & stalkery/darama
necro/darama
i troszke DLe teraz zaczynam ciupać w venore (30 lvl - to nie wiem czy Ty dasz sobie rade, chyba z samymi sd, bo bloker dużo uh bedzie tracił jak Ty same hmmy będziesz używać)

Ty chyba możesz tylko mino guardy z monkami (taki exp w miare z lootem dość ciekawym).

Powiedz mi gdzie expujesz bo mnie ciekawość zżera

Palladyn 15-02-2004 21:05

NO wlasnie?

Pacc mam wlasnie taki problem jak zamowic pacca gdy chce wyslac pieniadze przez poczte?
Co mam zrobic krok po kroku?
?(

------
Edit by Gremlin
Krok pierwszy poszukac przyklejonego tematu na temat PAC.
Krok drugi przeczytac przyklejony temat na temat PAc
Krok trzeci dziekowac wszystkim swietym ze nie dostalo sie upomnienia.

karat 17-02-2004 19:46

Pacc się przydaje na 40 levelu magiczny bo robisz ultimate explosion robisz i puuuu ta powstał cmentarz.

Triciol Pogromca 17-02-2004 22:34

Oczywiscie ze sie oplaca. Przeciez PACC ma troche wiecej czarow. Facc ma SD i HMM i to jest najwazniejsze.

Elyas 09-03-2004 09:11

nie przejmuj sie wypowiedziami innych i graj jak uwazasz. Ja tam wole grac sorcem bo robie sobie kase knihtem i kupuje mana fluidy i mam mane i szybko mlvl rosnie, w jeden dzien muj sorc zrobil z 18 na 27 mlvl :)
(niepodam jakim kosztem finansowym)

Dj Nekro 09-03-2004 10:37

dziwne pytanie ale...NAPISZ TO ROZUMNIE!!!

Mathayus 13-03-2004 13:12

pewnie ze sie oplaca na niskim lvl tylko bez pacca na retwornach siedziec bo jak masz pacca to tez na retach siedzisz ( szybciej exp tylko robisz ) ale potem jak masz juz 20 lvl to mozna kupic pacca bo szybciej runki robisz i w cyclopolis siedziec albo nawet na dwarf guardy pojsc

Przemyœlanin 28-03-2004 19:31

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gremlin
Bo sorcerer bez PAc to ma przechlapane.
Nie chodzi tylko o ilosc czarow i predkosc odnawiania sie many, ale rowniez o miejsce do expienia.

Niby mozna grac bez pac, ale w praktyce powyzej 30-40 lvl bedzie to bardzo utrudnione.
Jak to a hmm gfb itp. i na pohu ma expowisko jak sie patrzy ;] smoki dl. cyce minosu wszystko gs itp.

petozu 17-05-2004 18:40

Ja gram z czemu nie miało być sensu dostajesz pare czarów i tyle ale e-bomba by sie przydała :rolleyes:

Spider 17-05-2004 19:28

Tak, oczywiście, że można grać :). Choć ostatnio sie zdenerwowałem jak zobaczyłem, że z 49 do 50 mlvla droga była tak długa, że aż zajeło mi 3 tygodnie jej przejście X( .

P.S.: To z tą drogą to takie prównanie dla niekumatych :P.

Jagger 17-05-2004 20:45

No z tymi trzema tygodniami to rzeczywiscie sporo. Zalezy czy ciagle robiles runy, czy expiles tez czasem. :P
Ja musialem grac bez pacca ok. 6 miesiecy i w tym czasie zrobilem tylko 1 m lvl, a juz z paccem to fiuuu.... :D

Vorment 17-05-2004 21:45

W sumie to PACC sie oplaca tylko druidom i sorcom.
To zanczy kazdemu sie przydaje hehe :D ale druidowi i sorcowi najbardziej. Knajt i tak ma nice regeneracje hp a mane .... No coz, z wykupiona promocja tez mlev skacze strasznie wolno (jedyny sposob to mana fluidy [chyba ze chesz miac 4 mlevel na 22levelu :D ]) A co do miejsc do expienia to wcale nei jest tak zle (jak mam klopoty finansowe to ide na trolle i w ogole run nie uzywam :miecz: , a jak nie mam problemow to uuuuu :D)

Bigvirus 18-05-2004 11:32

sorc bez pacca to jak knight bez exury.....
Jest bardzo potrzebny dla dla sorca ale bez tez da sie jakos rzyc....

Szczawix 18-05-2004 12:11

Osoby kture czarujom tz. sorc i druid mają przechlapane bez PACCa ale bez niego da sie przezć wszyscy psioczom że druid i sorc feeeeee i wogóle a kto by im UH i HMM robił jak nie wyżej wymienione postacie czyli jesteśmy poczebni ale nie lubiani;/
troszke oddaliłem się od tematu możesz przeżyć bez pacca ale bedziesz się ciągle borykałz problemami tak jak każdy wienc Kup se go albo nie wybur należy do ciebie

------------------------------------------------------------------------
Szczawik Druid 20lvl 33mlvl
LUNARA IS MINE WORLD

eldian 20-05-2004 15:10

Mi się zdaje że nie trzebo to prawda że są inne czary ale co z tego radze wynająć blokera w4-5 plecaki HHH 1Gfb
Kupić dla blokera 2-3 plecaki Uh i siekać guardy

Gremlin 20-05-2004 15:40

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Przemyślanin
Jak to a hmm gfb itp. i na pohu ma expowisko jak sie patrzy ;] smoki dl. cyce minosu wszystko gs itp.
Wiesz poh to sie oplaca na 30-40 lvl, pozniej to sie tam nie bardzo oplaca biegac, nie dosc ze duze ryzyko to jeszcze duzo ludzi sie tam kreci.

Pozatym dolaczam sie do prozby Egg, niech jakis sorc z fac sie wypowie gdzie expi (prosze nie (cenzura) o rotach/trolach bo sie pogniewamy).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49.