![]() |
PACC a Sorc
Czy jest sens grania sorcem bez pacca?I czy da sie mieć nie złe w yniki sorcem bez pacca? Sorki może pytanie troche dziwne ale cóż..... :D
|
No jasne ze jest sens tylko ze bedziesz mial troche mniej czarow i troche dluzej bedziesz robic runki, ale jest bardzo duzo sorcow/druidow bez pacc i wcale nie sa najgorsi :))
|
Dzieki za odpowiedż. Bardzo mnie pocieszyleś :D po znabiłem 30 lvl i myślałem co dalej. Bo wszyscy mi mówili że sorcem bez pacca to bez zensu, lipa itd.
|
Bo sorcerer bez PAc to ma przechlapane.
Nie chodzi tylko o ilosc czarow i predkosc odnawiania sie many, ale rowniez o miejsce do expienia. Niby mozna grac bez pac, ale w praktyce powyzej 30-40 lvl bedzie to bardzo utrudnione. |
Współczuje Ci z mlvlem...
ja siedze ponad tydzien żeby mi wskoczył o jeden wyżej... Ty się bedziesz męczył o 1/3 więcej... btw. gdzie sorc facc expuje? bo ja siedze dragi/edron dsy & stalkery/darama necro/darama i troszke DLe teraz zaczynam ciupać w venore (30 lvl - to nie wiem czy Ty dasz sobie rade, chyba z samymi sd, bo bloker dużo uh bedzie tracił jak Ty same hmmy będziesz używać) Ty chyba możesz tylko mino guardy z monkami (taki exp w miare z lootem dość ciekawym). Powiedz mi gdzie expujesz bo mnie ciekawość zżera |
NO wlasnie?
Pacc mam wlasnie taki problem jak zamowic pacca gdy chce wyslac pieniadze przez poczte?
Co mam zrobic krok po kroku? ?( ------ Edit by Gremlin Krok pierwszy poszukac przyklejonego tematu na temat PAC. Krok drugi przeczytac przyklejony temat na temat PAc Krok trzeci dziekowac wszystkim swietym ze nie dostalo sie upomnienia. |
Pacc się przydaje na 40 levelu magiczny bo robisz ultimate explosion robisz i puuuu ta powstał cmentarz.
|
Oczywiscie ze sie oplaca. Przeciez PACC ma troche wiecej czarow. Facc ma SD i HMM i to jest najwazniejsze.
|
nie przejmuj sie wypowiedziami innych i graj jak uwazasz. Ja tam wole grac sorcem bo robie sobie kase knihtem i kupuje mana fluidy i mam mane i szybko mlvl rosnie, w jeden dzien muj sorc zrobil z 18 na 27 mlvl :)
(niepodam jakim kosztem finansowym) |
dziwne pytanie ale...NAPISZ TO ROZUMNIE!!!
|
pewnie ze sie oplaca na niskim lvl tylko bez pacca na retwornach siedziec bo jak masz pacca to tez na retach siedzisz ( szybciej exp tylko robisz ) ale potem jak masz juz 20 lvl to mozna kupic pacca bo szybciej runki robisz i w cyclopolis siedziec albo nawet na dwarf guardy pojsc
|
Cytuj:
|
Ja gram z czemu nie miało być sensu dostajesz pare czarów i tyle ale e-bomba by sie przydała :rolleyes:
|
Tak, oczywiście, że można grać :). Choć ostatnio sie zdenerwowałem jak zobaczyłem, że z 49 do 50 mlvla droga była tak długa, że aż zajeło mi 3 tygodnie jej przejście X( .
P.S.: To z tą drogą to takie prównanie dla niekumatych :P. |
No z tymi trzema tygodniami to rzeczywiscie sporo. Zalezy czy ciagle robiles runy, czy expiles tez czasem. :P
Ja musialem grac bez pacca ok. 6 miesiecy i w tym czasie zrobilem tylko 1 m lvl, a juz z paccem to fiuuu.... :D |
W sumie to PACC sie oplaca tylko druidom i sorcom.
To zanczy kazdemu sie przydaje hehe :D ale druidowi i sorcowi najbardziej. Knajt i tak ma nice regeneracje hp a mane .... No coz, z wykupiona promocja tez mlev skacze strasznie wolno (jedyny sposob to mana fluidy [chyba ze chesz miac 4 mlevel na 22levelu :D ]) A co do miejsc do expienia to wcale nei jest tak zle (jak mam klopoty finansowe to ide na trolle i w ogole run nie uzywam :miecz: , a jak nie mam problemow to uuuuu :D) |
sorc bez pacca to jak knight bez exury.....
Jest bardzo potrzebny dla dla sorca ale bez tez da sie jakos rzyc.... |
Osoby kture czarujom tz. sorc i druid mają przechlapane bez PACCa ale bez niego da sie przezć wszyscy psioczom że druid i sorc feeeeee i wogóle a kto by im UH i HMM robił jak nie wyżej wymienione postacie czyli jesteśmy poczebni ale nie lubiani;/
troszke oddaliłem się od tematu możesz przeżyć bez pacca ale bedziesz się ciągle borykałz problemami tak jak każdy wienc Kup se go albo nie wybur należy do ciebie ------------------------------------------------------------------------ Szczawik Druid 20lvl 33mlvl LUNARA IS MINE WORLD |
Mi się zdaje że nie trzebo to prawda że są inne czary ale co z tego radze wynająć blokera w4-5 plecaki HHH 1Gfb
Kupić dla blokera 2-3 plecaki Uh i siekać guardy |
Cytuj:
Pozatym dolaczam sie do prozby Egg, niech jakis sorc z fac sie wypowie gdzie expi (prosze nie (cenzura) o rotach/trolach bo sie pogniewamy). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |