![]() |
"Ty i ja - to są teatry dwa"
CZy lubicie chodzenie do teatru? Na czym ostatnio byliście? i kiedy ostatnio byliście? ;]
|
Ostatnio byłem 25 kwietnia 2003 roku w teatrze na przedstawieniu pt "Miłosny niezbędnik, czyli 1001 porad jak wyznać dziewczynie miłość"
data 100% poprawna bo mam dyplom- byłem jednym z aktorów :D (grałem rolę czwartoplanową :cup: ) |
no to w ramach powtorki wypisz 1337-666 sposobow jak wyznac dziewczynie milosc...
ad.topic: do teatru lubie chodzic, ale nie za bardzo mam gdzie - najblizszy teatr jest jakas godzine jazdy samochodem od mojego miejsca zamieszkania, a ze samochodu wlasnego nie posiadam, to jest to rozrywka z gatunku tych raczej rzadkich jesli chodzi o moja osobe... |
Ja byłem 2 razy w teatrze im rox!
1. Kwiecień 2004 Tajemniczy Ogród (Zabrze) 2. Luty 2005 Szatan z siódmej klasy (rox) (Zabrze too) No i tyle :S @edit hoomik zmień avatar, święta się już skończyły a Hitman man czapkę w Twoim avatarze :S |
@Hegemmon
Tobie wyznawali/ły czy ty wyznawałeś? ;p (Ja we Wtorek gram matke Jezusa na religii [Marie - żebyście się nie czepiali ;p]) A ktoś widział Makbeta?? Mi się strasznie podobało ;D |
Ja byłem raz na "kabarecie Cezarego Pazury" i pare razy z klasą na jakiś koncertach muzycznych (aby nie iść do szkoły to sie poszło ;) )
|
Ja tam do teatru za często nie chodze, ostatnio byłem w styczniu i to tylko dlatego, że można było się urwać z matematylki i chemii :/.
|
Cytuj:
Byłeś w teatrze w dniu moich urodzin :D @topic Ja byłem z rok temu na operze tylko nie pamiętam jakiej. W życiu to może byłem 4 razy w teatrze. |
-.- next temat czy lubicie XXX
topic: ta lubie chodzic do teatru ostatnio bylem na krolewna sniezka i 7 ruchodajcow ups karnsoldukow |
Byłem ...... dawno temu w trawie:)
Nawet nie pamiętam na czym:) |
Hah, kocham teatr to coś cudownego, nie to co kino, człowiek się czuje jakby magia teatru go porwała gdzieś naprawdę daleko. Niestety do teatru rzadko mogę pójść, ale osatnio byłam w Teatrze Polskim w Warszawie na spekatklu "Balladyna". Dokładnie rzecz biorąc - wcozraj ;] Mimo, że wstałam o czwartej z rana a poszlam koło 2 w nocy warto było.
|
Wstyd się przyznać, ale ostatni raz w tearze byłem pod koniec 6 klasy podstawówki( przez całą SP chodzilem regularnie). Do teatru chodzić lubię:), ale brak mi czasu i kasy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |