Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   GM i Demon. Takie Zycie :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29503)

Don Kotleto 16-03-2005 16:47

GM i Demon. Takie Zycie :(

TU BYŁ POST, ALE SIĘ NIE PODOBAŁ TO GO KASUJE.
STARAŁEM SIĘ ALE JAK INNI (TACY FRAJERZY) CO TYLKO POTRAFIA KOMENTOWAC A SAMI W ŻYCIU FEJKA NIE ZROBILI TO NARA!

Don Kotleto 16-03-2005 16:49

----------------------------------

Acid 16-03-2005 17:34

Dobra nie komentuje "obrazków".

Dwa razy robisz taki samy temat! noob plx?

btw. edytuje się posta a nie jeden pod drugim pisze :S

zAkLiNacZ 16-03-2005 17:44

moge powiedziec tylko jedno pierwsze trzy obrazków jest z ot server praktycznie nie bylo w tym fake nic roboty po za tymi jak demony muwia, jak stworzyles server (ot ociwiscie) to nie zadnen problem przyzwac sobie trzy demony a pozniej zabic dwa z nich ;] nie podoba mi sie

Don Kotleto 16-03-2005 17:52

Zaklinacz

Ktos cie pytal o zdanie zaklinacz?

Jak ci sie nie podoba to po ***a komentujesz. Pokaz swoje prace jak jestes taki dobry

To mój 1 fake i jest z***isty nei to co inne jakies nooby nawklejajom 20 demonów z tibia.pl jeszcze z tym tlem i ****a szpanuja, Mój fake jest tu najlepszy ale z***ala mi sie przegladarka i nei moge innego formatu, dlatego male obrazki.

Aval'yah 16-03-2005 17:55

Ups, cos mi nie wyszlo, przez przypdaek post poszedl dwa razy.

Do kasacji.

FilipYo 16-03-2005 17:55

debilu to nie jest fake tylko zrobione screeny z OTSa co za noob i jeszcze taka wielkosc to po co robiles ten temat jak niechciales zeby komentowali co mysalales ze benda same komeny ze "super " "extra" itd.?

Aval'yah 16-03-2005 17:58

RE up:

Lol, zapomniałeś dodać jaki to jesteś mądry, przystojny i SKROMNY.
Jeśli zamieszczasz swoją pracę na forum, musisz byc przygotowany na ewentualną krytykę.

Co do samego fake..

Widziałem gorsze, widziałem dużo lepsze. Na pewno nie jest to to jak piszesz, najlepszy fake na tym forum. Ocena gdzieś w okolicach 4-5/10. A za tą pyskówke do kogoś kto cię skrytykował, odejmuje ze dwa punkty :p

vindeth von dracula 16-03-2005 17:58

o ja p...e ale lol
prosiles o wyrazenie opinii innych userow? czyz nie tak? skoro mu sie nie podoba, to walnal komenta.. ja cie nie rozumiem... :baby:

Kredi 17-03-2005 16:31

Jak muwisz ze moje sa do dópy to zrob sfoje... jak ktos kiedys napisal... "Czy krytyk filmowy musi nakręcić film żeby zostać krytykiem?" Ten post mnie rozwalił "moje fejki są ekstra iwogule i w szcezgule macie mnie czcic i zrobic oltarzyk bo jak nie to chinted moją rzoną jest bubbel!" Kasujta plx!

Cor Tibiarz 17-03-2005 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don Kotleto
Ktos cie pytal o zdanie zaklinacz?

Jak ci sie nie podoba to po ***a komentujesz. Pokaz swoje prace jak jestes taki dobry

To mój 1 fake i jest z***isty nei to co inne jakies nooby nawklejajom 20 demonów z tibia.pl jeszcze z tym tlem i ****a szpanuja, Mój fake jest tu najlepszy ale z***ala mi sie przegladarka i nei moge innego formatu, dlatego male obrazki.

Jesli tak uwazasz to chyba masz gowno w glowie i jestes jakis ******ty
Wez pomysl troche Twoj fake nie jest najlepszy! Jest taki wal ze nic nie widac i ty sobie mozesz mowic ze jest najlepszy i to jest gowno prawda...
To juz ten fake o soldach co gadaja mi sie bardziej podobal(me evul plx :evul: ) niz te male obrazki i jeszcze przekonywanie innych ze jest najlepszy! Jesli on jest najlepszy to ja jestem SWIETY PIOTR!

elite 17-03-2005 16:52

Cytuj:

STARAŁEM SIĘ ALE JAK INNI (TACY FRAJERZY) CO TYLKO POTRAFIA KOMENTOWAC A SAMI W ŻYCIU FEJKA NIE ZROBILI TO NARA!

Nie zrobili fake bo nie maja talentu tak jak Ty!!!! nie obrazaj ludzi bo my tez Ciebie mozemy obrazic..

matiz hanka 18-03-2005 13:54

Cytuj:

Popatrzcie na powod edytacji...
Jakis z tego kolesia lom... -.-
Zamieszczasz fejk i go edytujesz na bluzganie. LÓL :baby:

NCrash 18-03-2005 20:53

porownajcie z fake'ami royal_knighta. widzicie?! podobne. on tez mowil ze ludzie nie robia a komentuja :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39.