![]() |
zabawa na double spawni dl :P
mam tutaj filmik kumpla z eterni. Dwuch palków bez blokera na double dl spawn. filmik jest tutaj.
http://rapidshare.de/files/899311/dl...ouble.rec.html prosze o komentarze. |
moim zdaniem fajny filmik no i podobalo mi sie jak sie wpakowales w te 2 dle :D
|
zmien ten linq
to na r... mi niechce chodzic jak mozesz to zaluz na lycos plzzzzz X( :baby: :baby: :baby: :o
|
No Co jest ? :(
siemka, chcialbym se oglądnąc ten filmik ale jak wlanczam strone daje Free to wyskakuje mi cos takiego :
You have requested the file dl_solo_-_double.rec (381179 Bytes). This file has been downloaded 77 times already. IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Download-Ticket reserved. Please wait 59 seconds. Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access! O Co z tym chodzi do jasnej ciasnej ? :PP |
Cytuj:
|
You have requested the file dl_solo_-_double.rec (381179 Bytes). This file has been downloaded 94 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! ERROR: Please enable JavaScript. Plz Help!! :( (Nigdy nie moge sciagac z tad zadnego filma) |
Musisz zainstalować Java Script. Wszstkie systemy mają to od razu oprócz Windows XP. Ja znalazłem w wyszukiwarce jakąś stronkę z instalką Javy i było później ok. Tylko nie pamiętam jaka to stronka bo to było 1,5 roku temu a teraz mam Win98.
|
hey
ej ****a jak nie znacie angielskiego to po jakiego biezecie sie za ogladanie filmow a tym bardziej za granie w tibie...
Filmik calkiem calkiem |
Cytuj:
|
Ciekawie sie zapowiada :D
Obejrze to skomentuje (jak nie zapomne :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |