![]() |
Jak oceniacie update tibi.pl
Jak oceniacie update tibi.pl??
|
Co prawda sama kolorystyka się nie zmieniała; organizacja strony uległa niewielkiej zmianie, na plus zaliczam opisy runek; ogólnie update strony nie jest jakąś rewolucją i wywróceniem wszystkego do góry nogami, ale bardziej likwidacją bardzo dużej liczby błędów, większą przejrzystością itd... Ogólnie, duży plus dla tibia.pl :)
|
Jak dla mnie to ten update odmienil stronke na lepsze.wreszcie nie musze klikac na nazwy potworow w tabeli i dluuugom czekac w niedziele tylko odrazu mam napisane jaki daja loot.Po prostu jest lepiej.Bez zadnych rewolucji ale lepiej...:D:D:D
|
Zagłosowałem na bardzo dobre, bo nie jest wspaniałe. Najbardziej mi się podoba kalkulatory online. Są świetne dużo się z nich można dowiedzieć.
Cytuj:
|
No tak ubdate jest kiepski. Ale może być :)
|
Ocenilem ze 'Dobre' bo jest niezle ale zadnych rewelacji- najlepsza zmiana wg mnie to kalkulatory online, brakuje mi jeszcze ile many do mlvla trzeba:) Ale to juz do tematu opinie o tibia.pl:)
|
hmmm grafa mi odpowiada i cieszę się że jej nie zmienili... po co wwalać wielkie gify które spowalnmiają "załadunek".....
co do treści to jest/było kilka błędów które są sysematycznie usuwane noo brakuje mi cennika tibijskiego btw a dało by się zrobić statystyki serwerów? żeby tutja gdzieś z boku widać było ile jest onlina na jakich światach |
Update udany wprawdzie kolorystyka nie została zmieniona (może nawet dobrze) ale funkcjonalność strony została poprawiona.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |