![]() |
Krepelcio i 10 hp na Demon huncie!! <Hiberna>
Ostatnimi dniami miała miejsce niezwykła akcja kiedy to Krepelcio wraz z Cassius Excaliburem oraz Kolczyną Podpalaczem udali sie na Demony.
Otóż w trakcie bicia jednego z Demonów Krepelcio dostal lagów przez co niemogł sie uhac ,a co gorsza stał na wprost demona ktory uderzał z e-bream po chwili Krepelcio miał już black hp (dokładnie miał 10 hp!!) http://members.lycos.co.uk/eramontis...SS/10%20hp.jpg Hunt zakonczył sie pomyślnie gdyż Krepelcio zdążył sie uhnąć. Ta noc skonczyła sie bardzo dobrze, został wylotowany Shield of the Mastermind Gratz |
Spoko SS. Hehe, 2 hp, no r0xujecie. Gratz udanego lootu. MMS to cudeńsko.
|
:o Niezły fart :D
|
Nie miał nic ważniejszego niż robienie zdjęcia??-.-.np....uhanie się-.-
Gratuluje mu że przeżył:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Jak to nie bylo powiedziane ze przezyl ?;o |
LOL przeciez pisze ze sie uhnac zdazyl.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ehh on nie robil ssa tylko staral sie uhnąć ale mial dużego laga ss został zrobiony z filmu.. a jakby nie patrzec to miał niezłego farta, że zdążył sie uhnąć :D
|
Cytuj:
|
siemka krepelcio , fajuy ss miałeś farta
i wogule no yo bo krepelcio to moja okolica (chorzów) tylko dlaczego nie było z wami oscorpa (no i jak już to shadow pall i henex pall)?? |
o.0 cool naprawde fuks. i jeszcze zdazyles zrobic ss :) Naprawde Gratz
___________________________ Chcesz zararobic kase Kliknij tutaj >>>>http://zarabianie-easy.w.interia.pl<<<< |
O ludzie jaki fart 10hp ale tyle fajnie ze macie nawet fajny loot ale na przyszlosc zycze powodzenia i barki lagów :P
|
no no niezly fart :).
a ten MMS to ja kupilem od niego :P |
no no niezly fart :).
a ten MMS to ja kupilem od niego :P Hiberna rulez |
Polewka 10 hp na demonie :D:D:D:D,btw. Johnny spammer :P
|
Chorzów rlz i Hiberna rlz :D fuks byl ale wazne ze udalo sie przezyc i zlootowac taka fajna tarcze jak MMS
|
za***isty ss
|
Jak ja blokowalem mego 1 demona tesh tak mialem bo laga zalapalem
nothing special :p btw ssa ni mam :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |