![]() |
Mały quiz
Nudziło mi się teraz, więc zrobiłem taki mały teścik
tibiamatkus.funtest.pl 15 pytań odnośnie Tibii oraz Tibia.pl Niektóre mogą być proste, inne trudne... zobaczymy, jak wam pujdzie :) Poprawne odpowiedzi podam w niedzielę, wraz ze statystykami odpowiedzi. |
Za latwe to to nie bylo (45pkt ;) ) Znam te stronke, niedlugo zrobie quiz o sobie ;) Pozniej dam linka.
|
Juzem wypelnialm i jestem super kewl 25/70 ;] i chyba tylko jedna odpowiedz znalam ( w którym powstala tibia.pl i jak sie pies krola nazywa)
|
Nice, ale ja miałem tylko 23 punkty omg... (na jaja odpowiadałem - strzelałem)
|
Twój wynik: 46/70
Beznadzieja......myślałem, że lepiej mi pujdzie. @MatKus W pytaniu o nazwę najleprzego potwora dla Facc jest błąd w jednej z opcii do wyboru. Jest Warlick zamiast Warlock |
46/70 obecnie egzekwo z Dwimem wygrywamy.
Ciekae jaki będzie max... Ja stawiam na 60/70 :] |
A ja jestem najlepszy(od końca) bo 10/70 <lol>.
|
Cytuj:
Ale niestety nie da sie edytować już :( |
Aaaaa, 18pkt ;(;(;(
Ale lipa.... :P @up: przez tą literówkę straciłem pkt, bo myślałem, że to pytanie podchwytliwe :P |
54/70
Narazie pierwszy Zaraz pobije wynik :] 47 to był pierwszy wynik. 54 to drugi. Moge wiedzieć gdzie było napisane że do testu podchodzi się raz? to nie sprawiedliwe! [edit by MatKus] Dyskwalifikacja za oszukiwanie. |
@Tiligus
Nie rozwiązuj testu tyle razy, bo co to za zabawa. Sprawdzasz się raz. |
@tiligus: nie oszukuj cheaterze jeden :P
|
To właśnie mnie wkurzało w moim teście [ogolnawiedzia.funtest.pl ]. Wszyscy próbowali wiele razy, w rezultacie były takie wpisy jak jib, jiso, pakf, hjgyua, deuie i wimfsd. Ale je pokasowałem. Tylko co z tymi, którzy mają nicki takie jak pakf? A no nie moja wina, ale to jest głupie. Pozdro 'Ray_ost_raz'.
|
@Super: niezły test :D 59/80 pkt :D
|
Ja miałem 20/70. ALe ze mnie noobek :D
|
11pkt omg :baby:
ale kwas...!! |
Cytuj:
A test trudny... bez krecenia, mialem 20 punktow lol :/ |
Ehehe, większość strzelałem, no ale 29/70 jest :]
|
Twój wynik: 38/70