![]() |
kolejny atak Xanatosa - NOWY STUFF :P
a oto dwie rzeczy których mi brakowało będąc palladynem :P
proca (wiem że dawniej proca wyglądała inaczej, ale rysowanie sznurka poszezonego w jednym miejscu byłobby głupotą...) http://www.tibiamaniak.webpark.pl/proca02.jpg i strzelba (miała to być dwarficka strzelba, ale wyszłą tak jak wyszła i na razie tak zostanie) http://www.tibiamaniak.webpark.pl/strzelba.jpg ciężko było narysować szczegóły w czymś tak małym :/ |
Fajnie to zrobiles.Duzo pomyslowosci w tym :)
|
twoje projekty sa naprawde znakomite . tylko do CIPow z tym :)
|
Możesz powiedzic gdzie moge znalesc ten program do przerabiania :)
Możesz powiedzic gdzie moge znalesc ten program do przerabiania ?
|
<cut>
Bo to było dawno temu i nieprawda ;). Jak jakiś modek to zoabczy to niech skasuje XD |
No Chlopie Nie wiem jak to robisz ale jest to zajebiste:)
Masz Talent :))) |
fajoskie
ale dla mnie te pociski do procy wygladaja jak biale jablka kolejny raz daje pomysl aby stworzyc koncik projektanta gdzie znajdowaly by sie stworzone obiekty do Tibi |
hmm.. super, ale za miast brass legsow mohgles zrobic jakies spodenki w moro, a zamiast armora, to jakas kurtk, :D a zamiast soldiera to np czapke z daszkiem :D
|
porgs w którym to robiłem to najzwyklejszy, dziadowy paint shop pro 7. Po prostu trzeba trochę nad tym posiedzieć...
|
Super ale mógł byś zrobić np.husarian armor :)
albo zamias butów np.glanty :) . |
A ja z tyego EQ wylukałem tylko X X( Buuuuuuu ;(
|
A ja nic nie widze :( szkoda
|
Heheh...Fajne ;) w jakim programie to jest zrobione ?(
|
Xantos: może byś ściągnął sobie Tibia spr editor? Możesz tam fajne rzeczy porobić i dać na forum najlepiej do tego już zaczętego tematu o tym:tibia spr editor
Fajnie by się w takim GROM secie biegało z kominiarą na głowie.... Tibia spr editor możesz znaleść na stronce reebowa. |
proca jest super, na tomiast strzelba ma troche za mało dokładna ale i tak fajna. Pozdrawiam i zachęcam do pracy :D
|
Fajny klimat :D
|
Cytuj:
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D" |
No projekty są super wszystkie mi sie podobją! Ale myśle, że powinieneś robić rzeczy pasujące do tibi (w klimacie fantasy) bo strzelba jakos nie pasuje i potem przedsatwić je CIPą! Masz gdzieś wszystkie projekty zapisane, bo chętnie bym je zobaczył!
(NICK TAJNY) -> Knight -> lvl 11 -> mlvl 3 -> skills 46/48 -> Lunara |
Cytuj:
|
Fajne.... tylko szkoda ze nie ma w tibii:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |