![]() |
Cachero's Screen !!
Nowy 200lvl w gronie tibijczykow!!!
Gratz Cachero!!! http://top.pwii.pl/200lvl.jpg Edit Na calmerze byla cofka i Cachero stracil 2 lvle LOL 11:32 Cachero: fuck 11:32 Cachero: server was back omg :/ |
ggggrrrraaaaaaaaaattzzzzzzzzz dla chahera no i dla ciebie thx ze moge zobaczyc mojego idola :DDDDDDD :P
|
LOL, fake... ale to prawda że miał 200lvl i była cofka:
"I Love You Avril. Soon, First Sorcerer Level 200. Buying Lots of Bp`s Sudden Death (maybe paying more than 4k) Thx for the support friends :) Best SD: 1029 Best Ue: 1781" Dajcie oryginalny screen: |
gratz fake :D:D:D ja widzialem ten screen ale inny lvl up. dziwne ze identyczne ujencie -.-
http://img.photobucket.com/albums/v1...d/190s/190.jpg |
Gratz "Fejka" :) to jest przerobione zdjęcie Cachera jak avansuje na 190 level :)
Tu macie orginał :) http://img.photobucket.com/albums/v1...d/190s/190.jpg |
Ech, wykryliscie mnie :P
|
Zła czcionka jak by ktos nie zauwazyl...ale cachero i tak wymiata szkda tego bana ;/
|
juz to widzilem.. jak ktos chce oglondnac jego wszystkie zdjecia to na www.tibia.com communicate i jego name i tam jest jak sie podje stronke jest jego labum ;)
|
E, no racja teraz zauwazylem ze te 9 sa cos ciut za duze, ale skoro juz jest temat to moze wkleicie cos wiecej ?
|
Ale jedno to jest prawda ze cachero to jest najlepszy sorc w tibi i zaniedlugo przegoni bubble i to jest pewne a powiem ze jak by nie ten ban na miecha to juz by wyprzedzil bubble jak narazie to cachero ma 198 lvl za jakies pare dni mozemy sie spodziewac 199
|
goood.
pomysl 10/10 wykonane 7/10 jakies pixelowate |
chachero jest lepszy od bubble bo ona gra o wiele dluzej jakies kilka lat wiec wielkie gratz dla chchero!!! :evul:
|
oryginał 200 lvla :
Cachero 200 lvl |
poszukajcie gdzies nie tylko screena ....ja mialem kilka filmikow ( z roznych perespektyw) jak nabijal 200 lvl..... chyba tylko 3 razy zszedl do tych behe~
osobiscie to uwazam ze on jest the best szkoda tego bana to nie jemu sie nalezal....( nie wierze ze bubble ma tylko 1 ownera )..... |
@up
keylogger, nie ściągać, mój avast zaczął szaleć @topic niezły fake, ale widać, że te cyferki lekko różowe są |
Cytuj:
|
Cachero i Bubble
Bubble, to jak sie nie myle knight. Cachero to sorc. Sorcowi trudniej nabić tak wysoki lvl, co dopiero skille. :P Moim zdaniem to Bubble ma więcej ownerów, ale wszyscy w jednym mieście, jak to ktoś kiedyś powiedział na tym forum. Cachero miał ownerów na całym świecie. Ale... nie spotkałem go, bo nie gram na jego servie. Screeny są niezłe.
@topic Ten ss to napewno fake. Ja robiłem fake, żeby koledze pokazać. (Wstawiiłem se ludka z outfitem dla PACC :P |
Mysle ze cachro juz niebawem przegoni Bubble, gra krocej i pewnie czesciej chociaz nie wiem, niedlugo bedzie wyceniany lepiej niz Bubble, zycze mu powodzenia
Poza tematem :P Cytuj:
|
To zdjęcie było już w zdjęciach i to nei jest fake. Pozatym, krążą plotki, że bubble miała 100 ownerow, a na chacha sie raz jego dziewczyna wlogowala to juz ban.
|
@Up
Mam nadzieje, że to ironia? Bo jak nie to ja idę się pociąć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |