![]() |
Zdjęcia: nothing special
Miejsce na foldzie z archerem: tam dalej nic nie ma Czemu chowasz swój nick? I tak wiem że się Jimbo of Mythera nazywasz... <omg> -.- (na przed ostatnim screenie widać) |
Zmien serwer bo nie widze zdjec... Bo republika to jedno wielkie gow.no...
|
Cudownie, jak ja kocham republike... Załóż na jakim¶ innym serverze, co nie ma takich limitów transferu...
|
czlowieku jaki ty noob! zmien serwer same x x x !!!
|
Humm... :x: widze
|
Jak dla mnie jest ok, dawaj więcej :)
|
No ss juz widze... Po co na prawie kazdym ss zakrywasz swoj name skoro na jednym tego nie zrobiles i wszyscy wiedza ze jestes Jimbo of Mythera?
|
Spoko screeny, mnie sie podobaja. more plx :)
|
nie ogl±dałem zdjęć jak tylko zobaczyłem że kolejny noob który zasłania nick.....omg jak by kto¶ zobaczył twuj //twój// nick i zaraz leciał cie zabić(??)
|
Patrz w moj podpis |
| V |
Klamstwo
To z beholderem to jedno wielkie klamstwo ktos mu wszedl waln±l z sd i wyszedl. A ten zrobil zdjecie nawet potworka nie mial zaznaczoneko do ataku. X( :evul:
|
Kojak
Cytuj:
pomysl troche jak cos komentujesz zeby go zabic musialem uzyc exura vita jak widac na obrazku musialem zejsc na dol zeby nie dednac podczas wpisywania czru i jak wszedlem to walnalem screena z tad beho nie jest zaznaczony lol beho z sd chyba ty tylko tak potrafisz ---------------- skills:70/59 lev 30 paladyne best solo: demon skeleton best team: dragon best hit: 104 na dragu z boltow (wtedy mialem 19 lev i skille kolo 60 dist) |
X Rulez PLxx POpraw to jestem ciekaw ss
|
Hehe
widać mnie na ostatnim ss ( wtedy akurat mi teleporta robili xD )
|
Jako¶ ujdzie:)
|
buhahaha
czemu ty zaczynasz od konca? najpierw skile teraznijesze a pozniej trenieni troche malo interesujace foty nara :D:D ale graj bo gra to zycie
do zobaczenia w tibii :P ;) |
Nie lubie jak kto¶ sobie nikc zasłania ;/ A tak do tematu to przecietne SS'y :p
|
szczerze powiedziawszy to nic specjalnego i nie wstydz sie swojego nick'a skoro postacia sie chwalisz (LOL)
pozdro |
no comment
no cóz ja moge powiedzieć nic specjalnego....... Ale licz± sie dobre chęci :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |