![]() |
jedziemu na DLa!!
elo
mam male pytanko: ostatnio mamy ochote isc na DLa i venore i niewiemy czy to sie nam powiedzie wiem mam pytanko czy damy rade w skladzie : 40 lvl knight (skille dobra, golden armor, d shield c legsy, gs) 34 lvl knight (c set, bohy, v shield, gs) 30 druid 34 mlvl (sd hmmy na magic shieldzie z bp mana fluidow) 31 pal skille 70/50 oczywiscie hmmy do tego to jest nasz sklad i chcemy to zrobic bez deada wiec oczekuje sensownych iodpowiedzi z gory THX :p :) :D |
Ty sie jeszcze pytasz, no pewnie ale magi biormo mana shielda
Sorc na 35 z Mana SHieldem rypie Dl na solo !!! :D |
Jasne ze sobie poradzicie. Jak juz tam bedziecie to zrobicie screeny i walcie na forum :P
ps: zapewne 40 lvl to bloker. oczywiscie niech blokuje z tarcza a nie gs. taka mala uwaga :] |
re: Samm
Nie bylem sam to nie zagwarantuje, ale kolega mnie straszyl ze DL moze walnac cambo do 700hp - rycerz na 40 nie ma tyle, ale moze chodzi lacznie z wave, w takim przypadku powinno sie udac jesli rycerz bedzie mial na tyle rozumu zeby unikac paszczy DL. re: Wieszok Solo pomijajac wsparcie dwuch malutkich rozowych szkieletow ktore calkiem przypadkiem nic sobie nie robia z ognia. Wracajac do tematu: Ja bym tam zostawil drugiego rycerza na dwarfach a poszedl w 3 (drugi rycerz tylko UH bedzie marnowal). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale żeby mógł wpakować takie kombo bloker musi się źle ustawic, bez wave'ów nawet 400 nie dobije. |
Cytuj:
|
nie ma mozliwosci zadania takiego komba ;/... nie moze puscic 5 czarow naraz ... jak pusci f-wave + gfb + uderzenie to moze z 500-600 zadac max i to przy stanie przed jego paszcza i duzym pechu ,jezeli puszcza fbomby i niewiadomo co jeszcze i po ile razy to masz czas sie uhac gdyz nie moze puscic tyle naraz.... conajwyzej pod rzad ,pozatym nie ma sensu isc 2 knightami ( chyba ze tylko dla fun i chcecie marnowac uh i nie macie zamiaru bic wiecej niz 2-3 dle) najwazniejsze jest tylko zeby kngiht umial sie uhac i wiedzial jak stac....
|
1. Kolega dostaje opiernik.
2. Szukajcie mnie na DL :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |