![]() |
może już was nudzę - nowe łuki
jeśli nudzi was już te moje wklejanie przeróbek/własnych rysunków z tibii to po prostu to powiedzcie... :/
bez żadnego oporu daruję sobie te "imejdżowanie" na forum... tymczasem dla chętnych łuki: short bow http://www.tibiamaniak.webpark.pl/shortbow.jpg oraz demon bow (ten chyba wyszedł słabiej) http://www.tibiamaniak.webpark.pl/demonbow.jpg (nie da się tak zrobić, żeby zawsze wszystko wychodziło) |
Ten 2gi Jest Najlepszy Jak dla mnie.
A 1 to tylko pomniejszony... |
Short bow zajebisty :)) a jeśli chodzi o Demon Bow to troszke inaczej kolce :) i bendzie cool. Mam nadzieje że będzie więcej takich przerubek :)
|
rzecz w tym....
że ja go nie pomniejszałem :/ tylko motowałem ( są trochę inne proporcje ) wydawało mi się że demon bow zostanie uznany za chauturkę... (chociaż pewnie jeszcze zostanie :P ) |
Propozycja- do demon bow zrób jeszcze demon arrows- poza tym to fotki miłe, ale najlepiej będzie jak zrobisz 1 temat i będziesz w nim umieszczał nowe rzeczy ciągle tak będzie najwygodniej :)
|
no wiec w sumie sa spoko, rob takich wiecej, ale zrob mu jakas czapeczke albo cos :)
|
zarabiscie robisz te obiekty i nie martw sie nie nudzisz nas
|
COOOOL!!!
Ale zrob po prostu temat 'Imejdze Xanatosa' i tam wklej wszystkie swoje dotychczasowe prace i wklejaj tam nastepne-co najwyzej nazywaj inaczej POSTY bo ejdnak niedlugo cala strona tematow w dziale 'Zdjecia' to bedzie LUK XANATOSA, KONIK XANATOSA, HELM XANATOSA, TIBIA WG XANATOSA...I troche niewygodnie bedzie:) |
heh spoko...
następny temat już nazwę tak na stałe i przy nim zostane... (chyba ze stracę wene i już nic nowego nie wymyślę) tak wogle - ktoś mówł o przedmiocie dla druida (nie wiem na którym forum ale to nie istotne) Co może być przedmiotem dla druida? Przecież druid żyje w miłości do przyrody i nie przywiązuje wagi do dóbr materialnych... tak czy inaczej coś już mi się nasuwa na myśl (ale nie powiem bo jak mi nie wyjdzie to będzie kicha :P ) tak czy inaczej liczę na waszą pomoc... |
przyznam ci szczerze, ze twoja tworczosc naprawde sie nie nudzi . szkoda ze CIPowie nie zagladaja na to forum ;)
a co do przedmiotu dla druida : mysle ze jakas drewniana, opleciona pnaczami laska :) |
luki fajne. a co do druida mozesz zrobic np. szate dla druida, jakis medalion typu galazka na lancuszku, jakis specjalny sierp do scinania jemioly=) albo szate maga zwiekszajaca m lvl
|
Ten 2gi jest Lepszy Demon ;) Powiedz w jakim programie robione ?(
|
Ej chłopie ty to sie naprawde nudzisz! :D 8)
zrób gostka grającego na gitarze. :P |
No demon bow jest git. :)
Gdyby cipy pomyślały że palladyni nie mają żadnych typów broni tylko te rózne strzały i bolty (to jest już za nudne) gdyby dodali jakieś nowe łuki albo kuszę :P |
@mali - heh.. mówiłem to już milion razy :D ale znowu powiem
programem tym jest zwykły, najbardziej dziadowy Paint Shop Pro 7, któy powinien być na każdym kompie... (na moim był od początku) @Adrian - masz rację. Nudzę się gdysz od 4 miechów nie działa mi tibiia (i chyba już nie zacznie) @Adrinow - też nie rozumiem tego, jak mogli dać 4, czy pięć rodzajów broni strzeleckiej, z czego śnieżki są dostępne praktycznie tylko dla CIPów, a samurajskie rzutki są trudne do zdobycia i dziadowe |
Mnie te fotki nie nudzą. Kontynuuj swe dzieło i niech mocz bedzie z tobą :D
|
:P
2 jest cool ale w 1 powinnes dac mniejsze strzaly :]
|
hmm fajny ten demoniczny ale musisz troszke więcej kolorów w nieg dać tzw cieniowanie to jest sekret dobrego rysunku :P bo jak dasz jedną "farbe" to będzie niełądnie ^^ trzeba ołówkiem w paincie różnymi kolorami :D
|
nowy pomysl...
Ogolnie prace na poziomie, wierz mi bo chwali cie mistrz:) A tak serio to demon bow moze z bardizej ostrymi ksztaltami rodem z d2?:Pmysle ze zaslugujesz na to zeby ci podrzucic jakis pomysl bo narazie wychodzi ci git:)
Sproboj zrobic cos w stylu hunter's bobw- luku huntera...nie powiem wiecej niech ci imagination dziala:D U$3r |
Bardzo ładne rzeczy tworzysz, oby tak dalej :) Co do demon bowa mi sie bardziej widzi niz short :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |