![]() |
Pk na trollach
Dlaczego pk atakują nas najczęściej w troll cave gdzie skillują słabsze levele ?
|
sam odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie, cytuję
Cytuj:
|
Bo taki mają kaprys??
Proste:Bo low lvl pk mogą zbić tylko drugiego low lvl.:) |
tak ale wcale nie muszą tego robić myśle że było by o wiele lepiej gdyby nie miżna było się zabijać to tylko czysta złośliwość i hamstwo
|
Cytuj:
|
Gram
Gram i wiem jak tam jest a moją inną postać nie zabijają nie mam ani jendego deda tylko myśle że zabijanie się jest trochę nie fer można czasem ze złości komuś przywalić ale odrazu zabijać ?
|
Cytuj:
yy a gdzie link?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
:flaga_pl: 14lvl(rośnie):flaga_pl: :sword: 47(rośnie):sword: :crusader: 45(rośnie)(shield) :crusader: :mag: 3(rośnie) :mag: |
Cytuj:
Ja tu niewidze filmiku tu są tylko fotki wstaw to do dzialu"Zdjęcia" :p |
Bo najczęściej tacy pekerzy to totalne nooby i wybierają najłatwiejszy dla nich cel, czyli bezbronna osoba bez uh i to na niższym levelu :p :(
Jeśli pk zabije od siebie wyższego lvl to jest już coś :D |
Ja sobie tam kiedys pkowalem...
i jak mi k.armor i d.hammer wypadl to mialem taaaaki ryj... ;] potem za***al mnie 40+ ale to sie wytnie ^^ |
Po to, żeby taki 41elite jak ja miał gdzie iść i prawie zawsze napotykać free loo..tzn. Pk'era =] Dzisiaj tam już dwóch ubiłem :P
|
mnie na początku też zabijali, chamskie to nie powiem, ale jak mam juz teraz 19 lev to sie nie czepiaja tak..
|
Anuluje
Anuluje wszystko co wczoraj pisał mój kolega zabijanie to normalna rzecz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Totalna rozpier...... Wszyscy robią to co im sie podoba: kradna, lootuja , blokuja , luruja , niszcza. Teraz juz wiesz poco jest zabijanie? Żeby takich powstrzymywać. A Pking mniejszych lvl za nic faktycznie troche hamski jest ale co my możemy na to poradzić :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |