![]() |
Maly huncik na Hero :)
pokaze wam moj maly hunt na Hero ekipa :
Ja (39 pally ) Bloker(51~ elite) Bolter(55~ royal) Życze milego ogladania :P www.nafariva.glt.pl/filmy 7.4/hero1.rec jeżelinie dziala to prosze wejsc na strone i pobrac ztamtad :P P.S. Loot troche kijowy ale zawsze cos dzis tesh idziemy to moze nakrece film :) wiec temat bedzie uaktualniany :) |
Fajne, fajne ale szkoda ze nie pokazales drogi na hero.
|
Gz
Jestem w roli głównej, nie śmiać się to był mój 1 hero hunt :)
Pozdro dla mamy, taty, babci itp 8o |
Bardzo fajne
Bardzo fajny huncika!! Gratz!!
Mala uwaga do Nafarivy masz troszke male skille jak na ten levl ja mam 35 lvl skille 72/57, ale tak to niezle, hity nie byly zle, mlvl tesz jest niezly:) ja mam 12:) A tak to Bardzo Fajne!! Gratz, a propos kawalek dalej jeste Demon :) Uwielbiam Hero huty Daj jeszcze wiecej filmikow, fajny pal z ciebie, Jaki serwer?? |
Cytuj:
filmy moze wstawie jeszcze jakies :) albo wstawie filmik z pohu ale to juz dosyc stary :P teraz lvl 41 skile 71/44 |
coolowy filmik
siema all to ja wahibi :P:P hiberna rullez
film jest ZAJEFAJNY :P:P :P itp nafa gratz . :P a miaB[ mi odda 17 k moje PAMITAJ nafa :P:P ;) |
No skomentowal by ktos czy to dobre :P bo tylko 4 commenty sa :/
|
Cytuj:
hm... czy ja wiem czy te skille sa takie dobre... ja na swoim 23 lvl mam 76/67, wiec chyba twoje skille pozostaiwaja wiele do zyczenia filmik jak kazdy inny z hero. ale widac ze sie staraliscie :) (hero hunty nie sa najciekawsze, jesli loot na poczatku jest ciekawy to dalej mozna ogladac:)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |