![]() |
Rangi
Moim zdaniem powinniescie zmienic rangi. Moim zdaniem potrojny AS forum to troche nie pasuje albo podwojny. Niewiem jak innym ale moim zdaniem to troche takie tentego niedobre :D
|
Nom, też tak uważam! To tak głupio brzmi... Nazwy innych rang są każde inne a tu takie coś... :rolleyes: Pozatym wydaje mi się troche nierealne ta ilość postów na wyższe rangi...
|
mozna je wlasciwie zmienic na cos bardziej "klimatycznego" ^^
Cytuj:
|
Co do nazw rang, to może i jest w tym trochę racji.
Co do ilości postów - Patrz : forum istnieje 5 miesięcy, i już ktoś (czyli ja) przekroczył 1000 postów. Użytkowników przybywa, piszących sporo przybywa. Myślę, że za rok może dwa ktoś osiągnie najwyższą rangę, należy mu się za to wówczas jakieś wyróżnienie. |
Tak.
Z ilością dalszych rang i potrzebnych postów to sie zgadzam bo inaczej byłoby za łatwo :D Podwójny AS forum moze być, ale potrójny to już troszkę kiepsko jak dla mnie :/ może by troszkę to pozmieniać?? np. <istrz forum (pasuje do mnie :D :P ) |
taaak, zamiast potrojny as forum moze byc "masowy nabijacz postow:P"
|
Proponuje jak narazie zamieszczac tutaj propozycje co zrobic z podwojnym i potrojnym ASem :)
@eerion. Tobie to narazie nie potrzebna zmiana :D I tak widac "Ma dwa upomniania!" :D |
Cytuj:
|
tja, szybko posty skacza . ale pomysl sobie - jesli nie wytlumacze dlaczego zamknalem, to za chwile powstanie temat "dlaczego modowie zamkneli moj temat" . lepiej sie tlumaczyc z grzesznych czynow :D
|
Po 1) Tak, powinny byc nowe nazwy - rangi. MatKus jako admin ma prawo to zmieniać, ale teraz na jakie? Trzeba wymyślec jakieś ciekawe, które nosiłoby się z dumą i o czwyiście (bez wątpienia) MAJĄ być klimatyczne
po 2) Posty - gdyby tu był taki system jak na gery (tzn licznik nie reaguje przy spadaniu postów, bo np na gery mam 1500 postów, a tak naprawde zostało (realnie) juz ze 150 (pewnie głównie w muzyce)) to ja miałbym juz pewnie ze 1000 a MatKus bez wątpienia 2-3k :) |
sesaj- nie zdziwiłbym się jakbym niedługo zobaczył
ma 3 upomnienia (choc jak słysząłem a razie na to nie zasługuje- i tak 2 to siara ;( ) Gimli - jeśli takie coś mi dacie zamiast ma 2 upomnienia to proszę bardzo :D :P :)) :] Co do Supermana to się zdadzam |
Cytuj:
|
Małe dotracenie- mają być klimatyczne to czemu zamiast początkujący nie ma newbie, itd?? W końcu to forum ot ibii :)
a np. dodatkowe upomnienie- n00b, itd. To by było ciekawiej na forum. Np. rangi: - można dawać zamiast as forum, itd dopasowanie do potwora- np. zamiast newbie mozę być też rat, na 2 cave rat, potem spider, troll, bear, itd. Co wy myslicie o takim pomyśle?? |
Eeee, nie sadze aby ten pomysl z potworami bylby dobry, bo jest zbyt wiele potworow slabych, i zanim doszlibysmy do czegos niezlego (np. Beholder) to by trzydziesci lat minelo. I np. smiesznie by wygladalo przy twoim avatarze Dragon.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja mam jedną propozycję :D
Może trochę dziwna ,ale no coż ........ TADAA!!!!! :) : THe FORUM MASTER :D (w granicach 700-1200 postów) ;) |
Dobo...
Dobo..po co tak kombinowac?!
Starczy zrobic cos w stylu, ze userktory osiagnie b wysoka liczbe postow bedize mogl wybrac, czy w jego opisie bedzie royal user, moze Elder User itp... Off A tak w ogole to ludzie zbyt przejmujecie sie tymi rangami przeciez forum jest po to zeby pisac a nie zeby byc super potrojnym wypasionym asem forum :) |
re.up
Może się i przejmuje, ale jednak fajnie miec fajny napis przy niku :) A to o czym ty mówisz to to samo co moje, tylko w uproszczeniu :) |
Nie wszyscy znają wszystkie rangi, więc zacznijmy od tego co jest, a przy okazji są moje propozycje (według systemu wymyślonego przez Dobo):
Obserwator - Chłopek Początkujący - Giermek Userek - Strzelec User - Uczeń Lasu User zaawansowany - Adept Magii Super user - Wojownik AS forum - Mistrz Łuczników Podwójny AS forum - Łowca Smoków Potrójny AS forum - Potomek Merlina vc. Postman - Pogromca Nieumarłych Postman - Chrzciciel Zagłady Pionier - Błogosławiony Legenda forum - Legendarny Wojownik Wie co i jak - Arcydruid Stary Wyjadacz - Święty Rycerz Postmaster - Najwyższy Czarownik Master Chaosu - Władca Chaosu Moderatorek - Księżycowy Moderator - Czarnoksiężnik vc. Super Moderator - Heros Super Moderator - Berserker Administator - Wszystkowidzące Oko |
OK, bazując na pomysłach powyższych (ino nie mam pomysłu na wypełnienie wszystkiego, trza by poszukać gdzieś za stopniami w armii średniowiecznej)
Obserwator -> Chłop Początkujący -> Karczmarz Userek-> Giermek User -> Żołdak User zaawansowany -> Wojownik Super user -> Rycerz AS forum -> Dziesiętnik Podwójny AS forum -> Setnik Potrójny As forum -> vc Postman -> Postman -> Pionier -> Legenda Forum -> Wie co i jak -> Stary wyjadacz -> Książe Postmaster -> Król Master chaosu -> Imperator Swoją drogą, kto powiedział, że stopni musi być tyle samo? No i pozostaje jeszcze zapytać o zdanie bosala :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:58. |