![]() |
Mało i nudne :S. Nic fajnego na nich nie ma :[ . Naspęnym razem dawaj ciekawsze plx
|
Hmmmm.....
Troche to dziwne aby 71 lvl Norekk , albo ty 53 lvl mieli Magic sworda :baby: raczej to mi nie pasi , najlpeiej napisz skad go masz i bedzie good ;) . Tez jaki loot z demonów ??.
|
Żeczywiście. Zgodze sie z ostrym.
Jest tego za mało jak na taki dobry lvl i weź zrób coś z tą grafą :)
|
Cytuj:
Co to ma za znaczenie z kad ma SoV-a ;] moze kupil ? Grafa -sux ;] jak ty mozesz grac z takim obrazem ? ;] More ss .... |
Re
Loot z dmeonów to 46 kokosów , dwa orcy , pruple tom , i p-ammu,
Co do grafy to dobra karta graficzna mi sie spalila i teraz mam ten shit:P |
No koguar fajnie to cie mieć w glidzie:>
|
:p
A z grafa można coś zrobić.....jak masz nvidi to se wejdz na strone firmy i ściągnij najnowsze sterowniki:Pteż to miałem i na nowych sterownikach ładnie działa:)muwie ci
|
Cytuj:
Jak tak to przyślij mi adres na PW, z góry dzięki :) @TOPIC: Nice SS, więcej Demonów ;)... |
niezle SSy :P
samych qumpli widze >.< tylko znowu bezemnie poszli na demony deen nastepnym razem mgs na GG jak idziecie bo jak nie to wiesz co bedzie ^.^ @edit wydaje mi sie czy ken jeszcze tu maczal palce w tym huncie ^.^ i ty brutusie przeciwko mnie =] |
spox
Spox bo to ze norekk jest z Jasłą z tond co ja :DD
|
Moim zdaniem pierwszy ss to fake. Dlaczego?
1) Jak na 44 lvlu mialbys sov-a? (Oczywiście licze sie z tym,że mogłeś go pożyczć od jakiegoś kumpla ale napewno nie kupic bo raczej sov troche kosztuje a palladyn ma wydatki na runy oraz belty/strzaly) 2) p-amm jest źle wklejony, za bardzo na prawo... Co do ss'ów, to są nudne bo właściwie nic na nich sie nie dzieje, tylko ss'ki jak czekasz na demona lub dostajesz exp, szczerze mówiąc to ja już żygam demonami :p |
najs szkriny ;]
|
Ta sami kumple xD z tego co wiem to Noras walczy magic swordem -.- i ostro mi pojechal na duelu xD Bik idz na warlocki jak Cie na demonach nie chca :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |