![]() |
Rookowanie
Jak to jest z rookowaniem? Ile razy trzeba zginąć, żeby zniosło do rooka? Czy po rookowaniu questowe skrzynki są pełne? Czy rzeczy zostają w depo (np. Thais)?
Szukałem tematu, nie znalazłem :( :( :(. |
No tak
Z rookowaniem to jest troche zagadkowa sprava. Wiem ze jak cie zrokuje to sie rodzisz na rooku z clubem i jabłuszkien :) ;)
|
Jezeli niewiecie to proponuje samemu sprubowac :D
|
By zostac rooknientym trzeba miec okolo 4-3 Level
Jak ktos cie rooknie to questpoxy niesom znowu pełne bo i czemu ?? a rzeczy som nadal w depotach :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kiedys sprawdzilem osobiscie jak to jest. W momencie spadku z 4 levelu na 3 pojawiasz sie w temple na rook. Jedyne itemy jakie masz to jacket, torch, apple i club, no i teoretycznie skrzynki powinny byc znowu pelne, bo przeciez zaczynamy wszystko od poczatku. Nie wiem czy itemy zostaja w depotach.
|
Niej jestem pewien co do depo, skoro widziałem gościa na roku z red skulem to znaczy że nie wszystko się zeruje.
|
I wszystko jasne :)
Sprawdzilem, tylko czerwona czaszeczka zostaje. Wszystko inne sie resetuje. Skrzyneczki questow tez :D :D :D. Dziekuje wszystkim za udzial w temacie :P
|
Zostajesz przeniesiony do rooka kiedy masz 6 level i po zginieciu ze straty expa wynika ze powinienes miec 5 level wtedy zostajesz przeniesiony do rooka :)
|
aby wrócic na rooka czego ci nie życze :] należ na mainie spaść na lev i wtedy odradzamy się na rooku mając lev 1 :P
|
Cytuj:
|
???
Ja zostalem zrookowany jak mialem spasc z 6 lvl na 5. Nie wiem jak to do konca jest z tymi wymaganiami do bycia zrookowanym :P ale nie zalezy to raczej od lvl.
|
Cytuj:
|
A co się dzieje z promocją po zrookowaniu? Skoro zostaje redskull to co z promocją??
|
Tego nie sprawdzalem. Slyszalem jedynie, ze traci sie promocje i juz nie wraca za darmo (nie jak wtedy gdy nie zaplacisz).
|
A ja wam mowie ze na 100% sie wraca do rookardu jak sie ma 5 lvl wiem bo sprawdzalem :D
|
na 100% spada sie na 5lvl. To jest zmiana po updacie.Pisalo o tym na tibia.com
|
Jak mam kogoś rooknąć skoro zaraz hight lvl sie przypier.... i za white skulla mie ubija. Mialem już taką sytuacje jeden koles mi loota za 10k ukradl i co zaczelem go bic i 70 wkroczyla... wiadomo co sie stalo...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |