![]() |
Szybkie zmienianie outfita + Gazer
|
czy to nie czasem na titani? :> niedawno w thais w dp widzialem kolesia co szybko zmienial, praktycznie kolory na nim migale, sciagne jak ktos skomentuje ze bez keya jest
|
Przecież to jest film .rec na serverze rapidshare.
Przeczytaj to: http://forum.tibia.pl/showthread.php...ght=Rapidshare @Film :D |
koles, jak ty to zrobiles????
|
Jak to zrobić ??
Jak można tak zmienić outfit ?? Prosze o dokładną odpowiedź Plxxxxxx
|
@Up
Spierda.laj [sorry, nie mogłem sie powstrzymać...] @Topic Mykmyk z outfitam już widziałem, ale co to jest ten Gazer ;P, jakiś Baby beholder? Jest beho, jest ten inny (czerwony) to czmeu nie malutki?;p @Down Powienieneś mniej więcej wiedzieć kiedy i o co się pytać, nie lubię jak ktoś pisze "Dokladna odpowiedź plxx[x]". A jak hackować? Plxxxxx!!111 powiedzcie mi ;(, przecież mam taki ładny nick... rozumiesz o co mi chodzi? Jak nie to przeczytaj co Dwim napisał... |
Thero o co Ci chodzi ?? Bo coś nie wiem ?? Poprostu jestem ciekawy o co w tym chodzi. Jezu nawet nie mozna sie spytac..
|
Chodzi pewnie o mu o to, że program którym uzyskuje się taki efekt jest nielegalny.
|
Cytuj:
|
Dzięki Dwim przynjamniej ty jesteś na tym forum, który się nie drze że coś mu się nie podoba. A zkąd ja niby mogłem wiedzieć, że to program nie legalny ???????????????????????? --.--
|
:d
to jest chyba macro heh widzialem juz podobny filmik niepamietam na jakim serwie ale to bylo w AB...:) ;) :p
|
No za***i.ste ;)
|
Podobno zakazany owoc najlepiej smakuje ... :D
|
re:Kryształek-Nie trzeba byc Scherlokiem zeby sie domyslic ze to nielegalne.
Film: Widzialem juz pare razy tą "sztuczke" |
lol :D za***isty filmik xD
|
Link cos nie dziala jakis blad wyskakuje ... REHOST
|
Link rzeczywiście nie działa...
Co do tej zmiany outfitu, to jest taki programik "Rainbow", można goo ściągnąć na jakiejś stronce, nie pamiętam adresu... |
ta link nnie dziala a co do stronki z tym programem to jest on na www.tibia.org.pl ;pp
|
Na tibia.org.pl jest tlyko TBI GG możesz zmienić sie w np. demona ale tego nie widzi nikt prócz ciebie. JAk chcesz mieć taki progrmik napisz an forum.tibia.org.pl żeby ci ktoś dał linka i na pewno dostaniesz, a jak nie chcesz bo nielegalne to zapomnij :P :)
|
Jest to oczywiście program nielegalny.
I oczywiście takie programy znajdują sie na tibia.org.pl Nazywa sie RAINBOW. Raczej niezachęcam do jego używania bo możecie pożałować ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |