![]() |
Necro Hunt (Długi)
Niemówcie ze to keylooger bo zajmuje 3,5 mb :P On poprostu trwa bardzo długo bo aż 6h :P Radze ogladac go na przyspieszeniu :P Bo na koncu czeka... niespodzianka :D ;)
http://members.lycos.co.uk/ksiazeee/necro.rec Aha. Pozdrowienia dla Lorda Dragkonisa i MMOH :P Najprawdopodobniej w czwartek bedzie demon hunt :) |
Właśnie ściągam. Mam nadzieje że fajny jak co to potem dam edita
@Edit No całkiem fajny film. Tylko jakby tak przewijac nie trzeba było :p Ogólnie fajnie i gratuluje zajefajnego lootu (też taki kcem) !! :D |
Raczej niewarto tego oglądać jak na gsy na bloodherbie chodzisz w 3 osoby to na necro pewnie całą gildia się wybraliście ;)
|
Cytuj:
ROTFL!!! A to co to jest? 3 osoby na gs... sam sie smiales. LOL! Od kiedy niemozna poblokowac pare gs'kow dla brata low lvl i slabego palka?? Moze zazdroscisz -.- A moze najpierw idioto obejzyj filmik w ile osob bylem a nie komentuj. Cytuj:
Ciesze sie ze sie podoba ;) Mam nadzieje ze na demkach jakies g legs poleca :) Postaram sie w czwartek filmosa :P |
nice filmik podobał mi się =]
|
debil?Film do duoy
Cytuj:
ahuahuahuhauahauhuahuahahuahuahauhauhauhauhauahuah uahuahauhauhauah- ahuahuahuahuahuahauhauhauhauhu. POWODZENIA WSZYSCY DEADNA @topic a film jest do ***************** i ************************,*****, *****,***,dupy. |
...sry za nie edytowanie...to wypadek przy pracy...
|
Cytuj:
Dobrze sie pan czuje? Idiots incoming??eee..? @ DOWN THX. Czuje sie dowartosciowany :P |
ehm.. zaraz obejrze film i dam edyta... i ocenie zachowanie
Cytuj:
... nie chce go nazwac po imieniu powiem mało ucywilizowany... Film odziwo bardzo dobry.. knigth z gs to jest + bo zwykle chodza z 1 handed a to w sumie strata czasu... Film wsumie za dlugi i troszke nudny mało akcji ale jest dobrze... GZ LOOTA! |
Cytuj:
Mówiłeś że nie kradniesz a zamieszczanie na forum cudzych ssów to jest właśnie kradzierz. Pokaż mi zezwolenie od Lyonisa na zamieszzcenie tu tego ssa. ;) |
Cytuj:
To niejest temat do gadania o jakis pieprzonych GS tylko o necro hunt. Wez mnie niedobijaj.... Ale idioci na tym forum... niemozna gs dla brata poblokowac ja *******e...... -.- Wiecej sie nieodzywaj bo to nie do tego temat. Wszczynasz jakies afery zebys byl slawny czy co. Jesli umiesz to zamknij sie i nieodzywaj sie wiecej tak bedzie lepiej dla nas obu. |
Cytuj:
A co do MoHH to gildia była za***ista nikt nigogo nieokradał i się niebluzgaliśmy nie to co Szlachta Polska. Cały czas wrzucałes na ansza gildie bo pewnie nam jej zazdrościsz. ;) |
LoL
Ta, wez "Wypas" jestes debilny wez... szlachta polska jest najlepsza (bo sam doo niej naleze :P). A huncik byl spoko xD Pozdro dla Stalka :P :evul:
|
i po co od razu zniechecasz? nawet na przyspieszeniu max bedzie z 40 min-1h
nawet nie sciagne tego filmiku mogles tylko pokazac filmik z loota oo by bylo ciekawie :p
nick:... xD Level:40 Profesja:Elite Knight Skille:80/77 Magic lvl:5 |
Lmao!
lolz, wy nooby jestescie, klucic sie o takie cos...a kto powiedzial ze necro sie blokuje 1-handed weapon? :/ porabalo chyba, bez sensu masakrycznie. Co do loota to ja sie nie udzielam bo moj best to mystic turban...:/ i nie piszcie juz nic plxOr...bo to juz bedzie wylacznie o waszej inteligencji swiadczylo -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |