Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Necro Hunt (Długi) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29913)

Stalmir 19-03-2005 18:26

Necro Hunt (Długi)

Niemówcie ze to keylooger bo zajmuje 3,5 mb :P On poprostu trwa bardzo długo bo aż 6h :P Radze ogladac go na przyspieszeniu :P Bo na koncu czeka... niespodzianka :D ;)

http://members.lycos.co.uk/ksiazeee/necro.rec

Aha. Pozdrowienia dla Lorda Dragkonisa i MMOH :P

Najprawdopodobniej w czwartek bedzie demon hunt :)

Jeremiasz Pachwina 19-03-2005 18:35

Właśnie ściągam. Mam nadzieje że fajny jak co to potem dam edita

@Edit
No całkiem fajny film. Tylko jakby tak przewijac nie trzeba było :p
Ogólnie fajnie i gratuluje zajefajnego lootu (też taki kcem) !! :D

Wypas 19-03-2005 19:00

Raczej niewarto tego oglądać jak na gsy na bloodherbie chodzisz w 3 osoby to na necro pewnie całą gildia się wybraliście ;)

Stalmir 19-03-2005 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas
Raczej niewarto tego oglądać jak na gsy na bloodherbie chodzisz w 3 osoby to na necro pewnie całą gildia się wybraliście ;)

http://img.photobucket.com/albums/v605/Lyonis/gsy5.jpg

ROTFL!!! A to co to jest? 3 osoby na gs... sam sie smiales.

LOL! Od kiedy niemozna poblokowac pare gs'kow dla brata low lvl i slabego palka?? Moze zazdroscisz -.- A moze najpierw idioto obejzyj filmik w ile osob bylem a nie komentuj.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jeremiasz Pachwina
Właśnie ściągam. Mam nadzieje że fajny jak co to potem dam edita

@Edit
No całkiem fajny film. Tylko jakby tak przewijac nie trzeba było :p
Ogólnie fajnie i gratuluje zajefajnego lootu (też taki kcem) !! :D

Ciesze sie ze sie podoba ;) Mam nadzieje ze na demkach jakies g legs poleca :) Postaram sie w czwartek filmosa :P

Volerasi 19-03-2005 21:36

nice filmik podobał mi się =]

qqqba 20-03-2005 07:49

debil?Film do duoy

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stalmir
Najprawdopodobniej w czwartek bedzie demon hunt :)

I ty masz byc blokerem ?! Hauhauhauahuahauhauhauhahauhuahauhauhahauha-
ahuahuahuhauahauhuahuahahuahuahauhauhauhauhauahuah uahuahauhauhauah-
ahuahuahuahuahuahauhauhauhauhu.
POWODZENIA WSZYSCY DEADNA
@topic
a film jest do ***************** i ************************,*****,
*****,***,dupy.

orgizz 20-03-2005 09:35

...sry za nie edytowanie...to wypadek przy pracy...

Stalmir 20-03-2005 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qqqba
@topic
*****,***,dupy.

Dobrze sie pan czuje? Idiots incoming??eee..?

@ DOWN

THX. Czuje sie dowartosciowany :P

orgizz 20-03-2005 09:41

ehm.. zaraz obejrze film i dam edyta... i ocenie zachowanie
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qqqba
@topic
*****,***,dupy.

zacytuje "bo to Polska nie elegancja Francja" i takich idiotów jest coraz wiecej...
... nie chce go nazwac po imieniu powiem mało ucywilizowany...
Film odziwo bardzo dobry.. knigth z gs to jest + bo zwykle chodza z 1 handed a to w sumie strata czasu... Film wsumie za dlugi i troszke nudny mało akcji ale jest dobrze... GZ LOOTA!

Wypas 21-03-2005 07:37

Cytuj:

http://img.photobucket.com/albums/v605/Lyonis/gsy5.jpg

ROTFL!!! A to co to jest? 3 osoby na gs... sam sie smiales.

LOL! Od kiedy niemozna poblokowac pare gs'kow dla brata low lvl i slabego palka?? Moze zazdroscisz -.- A moze najpierw idioto obejzyj filmik w ile osob bylem a nie komentuj.

Ciesze sie ze sie podoba ;) Mam nadzieje ze na demkach jakies g legs poleca :) Postaram sie w czwartek filmosa :P

Jakbyś chciał wiedzieć to Lyonis przyszedł do nas póżniej jak juz mieliśmy wracać i jechaliśmy gs w 2 knightów bo Majstrowi sie runki skończyły.I wtedy nie mielismy 60 leveli jak ty.

Mówiłeś że nie kradniesz a zamieszczanie na forum cudzych ssów to jest właśnie kradzierz. Pokaż mi zezwolenie od Lyonisa na zamieszzcenie tu tego ssa. ;)

Stalmir 21-03-2005 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas
Jakbyś chciał wiedzieć to Lyonis przyszedł do nas póżniej jak juz mieliśmy wracać i jechaliśmy gs w 2 knightów bo Majstrowi sie runki skończyły.I wtedy nie mielismy 60 leveli jak ty.

Mówiłeś że nie kradniesz a zamieszczanie na forum cudzych ssów to jest właśnie kradzierz. Pokaż mi zezwolenie od Lyonisa na zamieszzcenie tu tego ssa. ;)

To niejest temat do gadania o jakis pieprzonych GS tylko o necro hunt. Wez mnie niedobijaj.... Ale idioci na tym forum... niemozna gs dla brata poblokowac ja *******e...... -.- Wiecej sie nieodzywaj bo to nie do tego temat. Wszczynasz jakies afery zebys byl slawny czy co. Jesli umiesz to zamknij sie i nieodzywaj sie wiecej tak bedzie lepiej dla nas obu.

Wypas 21-03-2005 11:42

Cytuj:

To niejest temat do gadania o jakis pieprzonych GS tylko o necro hunt. Wez mnie niedobijaj.... Ale idioci na tym forum... niemozna gs dla brata poblokowac ja *******e...... -.- Wiecej sie nieodzywaj bo to nie do tego temat. Wszczynasz jakies afery zebys byl slawny czy co. Jesli umiesz to zamknij sie i nieodzywaj sie wiecej tak bedzie lepiej dla nas obu.

Idiotą to ty jesteś zaczołeś wklejać ssy i komentów 10 walic na 1 temat. Ja tylko napisałem swoje spostrzeżenia co do filmu że niewarto go oglądać bo jest nudny.A gadanie z tobą to strata czasu bo jaki jesteś każdy może pocztać w jednym z tematów w dziale zdjęcia.

A co do MoHH to gildia była za***ista nikt nigogo nieokradał i się niebluzgaliśmy nie to co Szlachta Polska. Cały czas wrzucałes na ansza gildie bo pewnie nam jej zazdrościsz. ;)

Matekneo 21-03-2005 19:41

LoL

Ta, wez "Wypas" jestes debilny wez... szlachta polska jest najlepsza (bo sam doo niej naleze :P). A huncik byl spoko xD Pozdro dla Stalka :P :evul:

dexterus the knight 24-03-2005 21:57

i po co od razu zniechecasz? nawet na przyspieszeniu max bedzie z 40 min-1h

nawet nie sciagne tego filmiku mogles tylko pokazac filmik z loota oo by bylo ciekawie :p

nick:... xD

Level:40

Profesja:Elite Knight

Skille:80/77

Magic lvl:5

:Zireael: 07-07-2005 21:32

Lmao!

lolz, wy nooby jestescie, klucic sie o takie cos...a kto powiedzial ze necro sie blokuje 1-handed weapon? :/ porabalo chyba, bez sensu masakrycznie. Co do loota to ja sie nie udzielam bo moj best to mystic turban...:/ i nie piszcie juz nic plxOr...bo to juz bedzie wylacznie o waszej inteligencji swiadczylo -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12.