![]() |
Noble Armor Quest
Mysle ze to niejest quest spoling, niepokazałem gdzie klucz zdobyc wiec nikt z ogladajacych niebedzie mógl z moja pomoca zrobic tego questa. Jesli jednak modkowie uznaja ze spoling skasowac i zabanowac :)
Noble Arm Quest Comment Plx @Re Down: A niepodam... Niemozna zadużo szczegółów... |
Heh filmik SPOKO bardzo mi się podoba tyle mam pytanko który trzeba mieć level żeby sie tam dostać?? (chyba jestem 1 :D)
|
zeby przejsc przez bramkę levelu trzeba miec 35lv.
Mam pytanko... czy do tego pokoju z ghulami trzeba miec klucz? Jak trzeba to skad go moge miec?? |
Super filmik xD Szkoda tylko, ze pokazales chyba latwiejsza czesc bo klucz jest trudniejszy ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
tylko dodam że klucz łatwo zdobyć...
|
Cytuj:
|
powiedzcie tylko jaki jest numer tego klucza??
czemu jest bramka na taki lvl jakj tam prawie nic do zabicia nie ma??:/ |
hehe :P
Juz Sciagam :P odpowiem po obejrzeniu :)
<><> No spoko tylko mi powiedz jak zdobyc klucz :D<><> B) |
Rehost plx :D
|
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
|
No.. co tu mozna powiedziec.. fajnie fajnie ;]
|
Przeważnie klucz znajduje się blisko drzwi które otwiera. ;) A quest nie jest trudny tylko jak ktoś przez przypadek źle napisze to jest nieprzyjemnie. :)
|
RapidShare is an absolutely free web-hosting service for providing webspace on our servers without the need to sign-up.
The whole web-service is ad-financed. More infos can be found in our FAQ. Due to legal reasons we log uploader's IP-addresses. mi się taka strona pokazuje plz help |
Rehost??...
Linka dziala tylko nie umiesz sciągnąć :D |
Cytuj:
@Re Up: Mogleś z łaski swojej powiedziec mu jak sie sciąga a nie bezsensownego posta piszesz :evul: |
Cytuj:
a tak pozatym klucz jest latwy do zdobycia jesli znasz angielski , aosoby ktore nieznaja (50 % polakow/tibijczyków) padną tam... |
Pytanko
Jakie som odpowiedzi na te pytania
?????????????????????????????????????????????????? ? ?????????????????????????????????????????????????? ? ja jusz stracilem 1k B) |
Może być
hehe Tobi troche mało biłes ;p no ale filmik fajny bo akurat gadałeś ze mną ;p
|
Hi :)
Hi, I´m dont know speak "polak" more english i know :P
Congratz, nice movie ;) 03:35 You advanced from Level 199 to Level 200. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |