![]() |
miażdżenie cyklopów
Cześć, mam takie pytanie... jaki przedmiot, który można przesunąc może powstrzymać cyklopa przed szybkim zmiażdżeniem? Mam 10 lvl paladyna ale zastawiłem droge parcelem i plask! Cyc rozniósł parcela. Naturalnie po nabiciu sobie kilku siniaków ubiłem cyca z łuku. Czy postawienie kilku parceli na jednym załatwi problem z miażdżeniem?
|
1. Nie, potwory od ghoula wzwyaz potrafia niszczyc parcele, krzesla, boxy itp. Nic nie da postawienie jednego na drugim.
2. Uzywaj opcji "szukaj". #down Podpalenie parcela nic nie da, cyc mimo wszystko go zniszczy/przesunie. Poza tym uzywanie tylu parceli i ff'ow jest chyba troszke nieoplacalne na cyce. |
cyc przesunie wszystko, proponuje podpalic parcel
|
Zrób 15 lvl skile 55/40 i nie będzie ci potrzebna parcelka albo krzesło.
offtopic. ps. Co do podpalania parcela straszne waste. :S |
nie
Cyc nie przesunie parcela gdy nadejdzie na niego od dolu.
A tak wogula to lepiej włacz bota i wal z hmm szybciej uwalisz niz z *******kami typu parcele |
Po co wogole uzywac parceli, jak mozna uciekac przed cycem>>>???
|
Cytuj:
Koleś szuka sposobu jak bezkolizyjnie uwalić cyklopa a ty bezpodstawnie nabijasz posty :evul: |
przeciez stawianie czegokolwiek przed cycem jest bez sensu! jemu mozna bez problemu uciec wealac z luku!!
|
Cytuj:
zrub to co ja na PoHu xD przed upaden to działało ale warto sprubować więc : weź 5 FF 4 parcele i połż parcele jeden na drugim i je podpal i nikt ich nieprzesunie xD tak bylo przed upade huntowalem na Gsach hahaha |
Robin hood z szerwood@ -.- Powiedzialbym ci cos ale nie bede sie znizal do twojego poziomu....Jak na moj gust powinienes dostac bana poniewaz w kazdym poscie kogos obrazasz-.-.
UpUp@ Zgadzam sie stoba.... |
Cytuj:
A ty skąd sie urwałeś ?? Z kątowni ?? "Człowieku" autor tematu nie napisał że che zabić go bezkolizyjnie. Albo uciekasz lub robisz 50-55 shielda zakupujesz d-shielda i idziesz ze sperami, full-def i jedziesz. :baby: pff po co sie bawić parcelami, Paladyn jest stworzony po to by uciekać RUN RUN RUN !! |
nabij 12lvl to bedziesz mógł uciekać w miare szybko przed cycem, a przedmiotem ktorego nie zniszczy tak szybko jest bloker
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |