![]() |
Giant Spider solo style 29lvl with spears!
Ema wszystkim ;].
Rzadko coś tutaj piszę, ale praktycznie non-stop przeglądam dział z filmami i zdjęciami. Dzisiaj, w ramach mojej radości, chciałbym zaprezentować screena po moim udanym 'Giant Spider solo style with spears'. Oto moje statsy, gdy solo robiłem: Miotacz beltow, level 29, skille 69/59, magic level 12, Crusader Helmet, Crown Armor, Crown Legs, Leather Boots, Scraf, Medusa Shield. W czasie solo poszło ok. 5,3 backpacka uhów i jeden Protection Amulet (gdy się skończył założyłem Scrafa). Oto screen wraz z lootem: |
o kurde niezle gs solo ale...tylko uhow ;/ to tragedia ;/ ale w sumie gratz bo najwazniejsze to solo gs xd
|
LOLz, jakie masz dowody? W sumie mógłbym ci uwierzyć, ale to każdy może. To ja jutro powiem kumplowi żeby ubił Demona, potem stane koło ciała i <smile> i potem na forum "Solo Demon 20 sorc z fista". Daj jakieś ssy z walki, to już bedzie coś.
@edit Dobra, wieże ale i tak mógłbyś co dodatkowo dać :P |
Uhy to picuś, bardzo cieszę się, że solo się udało :).
@up: OMG! Czy wy ludzie myślicie, że wszyscy do około to kłamcy i dla słowa uznania zrobią wszystko? Eh... szkoda gadać... Poza tym, jakbym był na tyle beznadziejny, za jakiego mnie uważasz, zamiast Giant Spidera w Best solo, podałbym od razu Demona albo Dragon Lorda :/. |
Gratz Miotacz !! :cup:
Mogę potwierdzić wiarygodność solowania... Mogłeś jeszcze pare ssków zrobić dal niedowiarków... :p |
Ach, te niedowiarki :P. Nawet nie wiecie jak trudno kliknąć w uhe z nerwów, gdy z takim malym lvl i skillami solujesz bardzo mocnego potworka, a tu mi jeszcze wyskakują, żeby robić screeny podczas walki :P.
Oto hity (wykasowałem wszystkie poniżej 100 i napisy You are poisoned): 21:31 You lose 114 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:32 You lose 241 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:33 You lose 127 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:33 You lose 128 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:33 You lose 128 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:33 You lose 149 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:34 You lose 127 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:34 You lose 112 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:34 You lose 102 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:34 You lose 188 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:34 You lose 145 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:35 You lose 125 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:35 You lose 167 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:35 You lose 119 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:36 You lose 112 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:37 You lose 203 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:37 You lose 116 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:37 You lose 202 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:37 You lose 109 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:38 You lose 233 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:38 You lose 150 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:39 You lose 103 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:39 You lose 133 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:39 You lose 114 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:39 You lose 113 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:40 You lose 116 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:40 You lose 115 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:40 You lose 104 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:41 You lose 150 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:41 You lose 125 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:41 You lose 153 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:41 You lose 150 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:42 You lose 125 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:42 You lose 101 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:43 You lose 103 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:43 You lose 101 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:44 You lose 159 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:44 You lose 133 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:45 You lose 128 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:45 You lose 150 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:45 You lose 107 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:45 You lose 128 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:45 You lose 103 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:45 You lose 222 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:46 You lose 102 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:46 You lose 110 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:53 You lose 121 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:53 You lose 129 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:54 You lose 108 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:54 You lose 114 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:54 You lose 118 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:54 You lose 120 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:54 You lose 156 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:55 You lose 109 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:55 You lose 124 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:55 You lose 132 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:55 You lose 152 hitpoints due to an attack by a giant spider. 21:56 You lose 151 hitpoints due to an attack by a giant spider. Gwarantuje wam, że dostając takie hity trudno jest robić screeny (przynajmniej mi) :S. |
Ulalal. Gratz solo. Uhy rzeczywiście tragedia, ale przykozacyzłeś tym solowaniem. Jeszcze ze spearami. Wielkie GRATZ!
Ja ci wierzę, wiem, że ciężko jest robić SS jak cie na***** Gs po 100-200. :D |
Dzięki :). Przynajmniej kilku potrafi mnie zrozumieć :D.
|
Cytuj:
e tam jak byś był na demonia to by gadali "debil na 30 lv na demony" albo by nieuwieżyli by gadali że to fake ja ci wieże ale cos dużo uhów tylko ze spearów biłeś czy z hmmów też ?? |
Tylko speary, dlatego też nazywa się to 'Giant Spider solo style with spears by Miotacz Beltow [Garuś]' ;].
|
Lol.....gdyby bil z hmm to by mogl deada zaliczyc jeszcze....exhausted i.....
Heh ale ja bym tam zrobil jakies ss'y z walki ;] trzymasz palec na print scren.... i wduszasz co jakis jakis hit by byl fajny ;](ile miales spearów ??) Niezle cie Łoił ;] |
Ej koleś nie szkoda ci było 5+ bp uhów?
Mogłeś se lepiej isc z blokerem na dragon land i ostro poexpic. ;) |
Nie no... proszę was, multum odwiedzin, minimum komentarzy :(.
@up: Szkoda backpacków uhów? Co ty... na ich brak nie narzekam ;). @@up: Miałem z początku ok. 14 spearów (dużo capp na uhy poszło), ale z czasem ginęły pod poisonkami, więc pod koniec biłem jakimiś 6-7 max 8. Hehe, a propos hitów, to domyśl się jakie były przy 69 distansa i na full def (20-30 max co jakiś czas, dlatego też walka trwała przeszło 20-25min :D). |
Mogles pokazac walke :P
|
fajne podziwiam cie ze go ubiles ale jestes synem marnotrawnym tyle UHow... o_O
|
@up:
Już mówiłem, uhy to żaden problem. W ogóle mi ich nie szkoda, po to są, żeby je używać. @@up: Temat screenów podczas walki był już poruszany... |
Waliłeś na full def, balanced, czy full atack?
|
Full def. Może gdybym walił na full atack, to bym go szybciej ubił, ale też szybciej by uhy znikały :/.
|
gratz solowania :D
Ale o wiele ekonimiczniejsza była by wycieczka na poh i walenie z kuszy. :) |
@up:
Po pierwsze - chodziło o solowanie w zwarciu ze spearów. Po drugie - popatrz sekundę na swój post i pomyśl jakie szanse mam ja - paladin 29lvl - bez bohów na POH w ucieczce przez Giant Spiderem i nakładaniu go boltami? Po trzecie - na POH z tego co wiem (bardzo często bywam na POH, praktycznie non-stop tam trenuję, ale jeszcze nie odwiedzam miejsca z Giant Spiderami) najmniejszy spawn Giant Spiderów to dwa na raz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |