![]() |
Amerykanskie serwy.
Witam.
Chcialbym sie dowiedziec od osb ktore graja na serwerach amerykanskich czy maja duze lagi. Jesli tak to w jakich godzinach oraz czy jest duza ruznica miedzy serwami nimieckimi a amerykanskimi:) |
Ja tam lgow na calmerze nie widziałem, a jak sie przyczpił to był przez góra 5 minut, ale i tak gram na niemieckim.
|
Ta są ja mam gdzies tak od ~16 do ~22 :(
|
Ja gram na Amerze i nie mam wogóle (TPSA SDI ).
Czasem tam może ale to jak CIP-y coś robią :P |
Ja nie widzę żadnych różnic w lagach pomiędzy serwerami amerykańskimi a niemieckimi. Możę to dlatego zę mam Neostrade, ale niekoniecznie.
LAgi mam tylko jak coś ściagam :P |
Ja gram na liberze i lagi sa ale to normalne. Na securze tak samo mialem lagi. Roznica jest ale mala :D
|
Ja gram na Ruberze. Lagi takie, że nie da się grać. Około 19:00 codziennie są mass-kicki. Wtedy trochę przechodzi. Rano, jak jest około 300 ludzi na serverze, jakoś się da grać, ale gdy zrobi się więcej niż 400, skutki są bardzo mocno odczuwalne-częste kicki, a lagi nawet półminutowe. Nie raz przez to prawie zginąłem, ale to już zupełnie inna historia:) Gadałem z qmplami z serva, też taq mają. Mój net ma szybkość 128 kb/s a więc nie jest najgorzej :)
|
Ja na mojej stałce TPSA nie widzę różnicy, ale jak mój kumpel z ISDN próbował wejść na serwer amerykański, to wczytywanie listy postaci i łączenie się było wolniejsze, a w grze po kościach dawały lagi.
(nie gramy na serwerach amerykańskich, wchodziliśmy tylko żęby zrobić taki test :D) |
a eternia to z jakiego kraju?
|
re.up
Niemiecki |
Cytuj:
Chello 512/128 |
Cytuj:
jak byś miał takiego neta jak ja to jest ogromna róznica! i nie opowiadaj bredni ze nie ma róznicy :P |
Ja gram na ruberze i tam lagi są częste, ale rano można spokojnie grać bo niema ludzi i miejsca do expa są wolne... a jak mniej ludzi to mniej pk :P .Na serwer juz w okolicahch 16 jest ciężko się wbić... a lagi są nieprzewidywalne...zawsze są w najmniej spodziewanym momencie...i te kicki :/. Nie wiem jak z niiemieckimi serwerami, bo to moja 2 postać a wcześniej grałem na trimerze ... a teraz dopiero się dowiedziałem że jak bliżej to mniejszy lag :] no nic newbie ... Ale szkoda teraz na tym 32 lv się przenosić:P już przeżyje...nauczyłem się z trimery że palek + lagi to nieporozumieni i teraz gram rycerzem :D . Posdsumowując i wracając na temat lagi są, ale z tego co wiem to dlatego że Cipy prubują coś naprawić... a tylko pogarszają sytuacje .. jeśli chodzi o lagi..kiedyś tak dużo maskickow nie było :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |