![]() |
Siatkówka na forum plxplxplxplxplx xD
A więc tak:
w najbliższym czasie, chciałbym założyć grupę, zrzeszającą fanów siatkówi... Na forum toczyły by sie dyskusje o PLS, PP itp itd... No i tak. Chciałbym wiedzieć, czy znajdzie sie tu ~30 osób(fanów siatkówki ofkorz:)), którzy mogliby do takiej grupy wejsc.. No.. Kończe.. @down O co ci chodzi? |
wiesz co...do grupy przewodzonej przez 1 roczne dziecko nikt sie nie dołączy
|
Cytuj:
Pozwolę sobie dodać sondę do tematu, zobaczymy co userzy myslą o powstaniu takiej grupy. |
Nie widzę potrzeby istnienia takiej grupy. Mogłaby powstać jedna, wielka grupa o nazwie "Fani Sportu", w której toczyłyby się rozmowy i o furbolu, siatkówce czy koszykówce.
Teraz fani rugby będą poszkodowani, bo skoro powstaną grupy dla fanów siatkówki, to dlaczego oni mają się czuć pokrzywdzeni? |
Zgadzam sie z gora:)
Robienie grup na poszczegolne kat. sportowe mija sie z celem. Po co?? Pozatym wg mnie to jest na tyle nudny sport, ze nie zasluguje na rozmowe;) A moze zalozymy kacik szachisty... emocji nie zabraknie;) |
A ja jestem za. Wilka grupa sprotu, by po prostu była za duża, a tak wiemy, kto się czyminteresyuje, wqidzę podania "lubię golf". Siata, noga i kosz to największe gry zespołowe, które zna i uprawia najwięcej społeczeństwa.
PS. Badzo spotkamy się z wami w II rundzie play off i dostsaniecie w 4liters. (KS Jastrzębski Węgiel - Skra Bechatów). Zobaczymy jaki węgiel jest lepszy, brunatny czy kamienny. |
Nie wiem czy jest taka możliwość ale mam pomysł, aby zrobić dużą grupę fani sportu z podgrupami na dany temat
|
Jestem zdecydowanie za za utworzeniem grupy dla fanow siatkowki. A ktos pisal ze to jest nudny sport i nie warto o nim rozmawiac ten chyba jest pijany albo glupi -.-
|
Iż jestem z Bełchatowa, chyba będe musiał być za.. choć nie widze jakiś powodów... w celu założenia tej grupy. SKRA.. ELEKTROWNIA BEŁCHATÓW ROX
4440 MW.. ME EVUL :P |
Cytuj:
Ktos wspomnial ze mozna stworzyc forum Sport z podkateg. Doskoaly pomysl:) |
Vanessa dzieki ;) Hm... widze ze malo osob jak narazie jest chętnych:////
down ja tez trenuje siatkowke, ale raczej chyba tylko dla wlasnej satysfakcji... nie wiaze z nia jakis nadzieji |
Oczywiście jestem z tobą Badzo!
Jestem za takim pomysłem! Po prostu sam trenuje siatkówkę od jakichś 2 lat :p no i troszke się interesuje...Po za tym ta grupa nie byłaby tylko zrzeszeniem tych co oglądają, ale także tych, co grają...Chciałbym sobie czasem pogadać z takimi co też trenują siatkówke |Wymienić się poglądami, nauczyć się czegoś nowego|...Według mnie - dobry pomysł! |
A więc narazie mamy 7 osob...
Badzo Djkuter Stomil Bia!y Centaurek Kebes Mateusz_90 |
Jestem za :) Tylko AKS Resovia B)
Mówi Wam to coś Bełchatowianie?? http://img183.exs.cx/img183/405/soviaskra9pt.gif Bo mi tak... 3:0 w plecy :P Już za 11 dni :) |
Miałem w tym roku 2 miejsce w szkole na 800, palantówką 1 miejsce w klasie, byłem na zawodach sportowych, skaczę najwyżej z klasy, to czmeu nie?;) Porozmawiamy sobie o tym czy da się załadować 3 na kosz 2,20 ;P. Zróbcie grupę fanów sportu bo potem będzie grupa fanów biegania na 60 etc...
|
Idąc tym tokiem myślenia możemy dojść do wniosku że: Jak zakładać grupę fanów sportu, to można też, grupę wielbicieli muzyki? Bo niedługo każdy rodzaj muzyki będzie miał swoją grupę...
--Edit-- Jestem za |
Jestem za! trenuje siatkowke, gra moze nie jest tak ciekawa ogladajac ja w telewizji (zwlaszcza gdy komentatorzy wykonuja swoja prace..... uhm... w "specyficzny" sposob) ale fani piłki noznej i koszykowki maja swoja grupe wiec ....czemu nie ? :)
|
jestem na nie.
nie ja też jestem na nie ja tak jak joey i joey i joey jestem na nie moje zdanie ^- nie nawidze siatkówki... -.- zawsze kur... przegrywam albo dostaje piłką w twarz -.- fani sportu: to dobra sugstia |
Wąpei by było ~30 osób, bo w FE było w momeńcie szczytowym 40., a teraz ok. 30. Ja tam nie trenuję, ale gram z kolegami lub na W-F. U nas jest mała hala i jesttaka za.... atmosfera.
@Badzo Będziecie mieli w tym roku mistrza, jeśli nas pokonacie |
Badzo
Djkuter Stomil Bia!y Centaurek Kebes Mateusz_90 Rendarn ok... co powiecie na nazwe Volleyball team???hm... a ranga... volleyball player???? zapodajcie jakas nazwe rangi plx -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |