![]() |
JEDZONKO
Proponuję przerobić dział jedzenie (food)
dział powinien zawierać ile dana profesja otrzymuje many i hp na zjedzenie jakiegoś żarełka :) :)) |
A czemu od razu caly dzial przerabiac??
I tak tam prawie wszystko o zarciu jest. A takich informacji o ktorych Ty napisales to ja jeszcze nigdzie nie widzialem. |
Mu chodzi, że na przykład jedząć szynkę paladyn dostanie ileś tam życia i mana, przezcał czas jedzenia szynki. Ale to można samemu obliczyć dzieląc czas jedzenia przez czas odnawiania się mana/życia.
|
Nie ma sensu niczego tam zmieniac bo jest zrozumiale podane. Dobra sugestia Supermanie :> (czlowieku-samolocie :P )
|
LOL
To znacznie ułatwiło by grę. Nie chce mi sie liczyć. Po to jest ta strona żeby umilać graczom rozgrywkę a nie po to zeby kłaść kłody pod nogi :/
|
Zgadzam się z tym. To znacznie ułatwia grę. Jest to na innych stronach. Czemu tibia.pl ma być gorsza?
|
Cytuj:
|
e tam
kazdy ma chociaz skonczona 1-2 klase ja wtedy juz dzielic umielem wiec daje spox rade a mniejsze dzieciaki niech sie w tibie nie bawia chyba ze geniusze
|
1) Nikomu by sie nie chcialo tego robic (bo po co?)
2) By bylo to nie przejrzyste (trzeba by bylo napisac 9 profesji i by sie raczej to nie zmiescilo na ekranie) Ja jestem jednym z mlodszych graczy w Tibie i jakos nie przynosi mi trudu liczenie tego. PS: Zeus w twoim podpisie pisze ze jestes jedynym ASem z upomnieniami. Nie jestes spojrz troche w lewo :D . |
Cytuj:
_______________________________Bractwo Valoria |
Lenistwo..
Każdy sam sobie umie policzcyc ile dany food dodaje i jakiej profesji... TO ze wam sie nie chce tego robic nie musi obchodzic wlascicieli strony... To naprawde proste szczegolnie ze czas regenu danego zarcia (w sekundach) macie podany...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |