Marcin Popi |
20-03-2005 17:38 |
Dziwny teleport w Ab'Dendriel
Witajcie,
Wpadłem w niesamowitą pułapke i teraz nie wiem jak z niej wyjść. Napiszę wam przebieg zdarzeń :P. Idę do Depo do Ab, i trochę się koło niego pokręciłem. Zszedłem po schodach na dół niedaleko NPC Shirith, poszedłem trochę dalej, i stałem przed jakimś teleportem, i postanowiłem, że w niego wejdę. Patrzę, wokół mnie jakiś cholerny wulkan i lawa, a ja się zastanawiam gdzie jestem do cholery. Ide kilka kroków dalej, a tam omg, idzie na mnie grupka Ghouli i Szkieletów. Ja uciekam na lewo, mijam jakieś gazy trujące,ide dalej na lewo i teraz cholera utknąłem w jakiejś jaskini z poison spiderami, a ja nie wiem jak wyjść z tego cholernego miejsca (rope akurat nie miałem przy sobie :(). Szukam jakiejś osoby, która mogłaby mnie z tamtąd wyciągnąć, oczywiście za to mile widziana jakaś nagroda :). Prosiłem o pomoc wszędzie, na kanale help, dużo ludzi miało przyjść do mnie i nikt nie przychodzi, a ja się boje zginąć bo mam przy sobie...dużo kasy. Jeżeli w miarę możliwości była by jakaś osoba o dobrym sercu, która mogłaby mnie wyciągnąć z tego horroru, to z góry bardzo dziękuje. Server - Pacera. Proszę o wyrozumiałość i o odpowiedzi.
|