![]() |
Nazwa dla serwera
Gdyby nagle mial powstac nowy serwer w Tibii, to jaka nazwe byscie mu nadali?
|
Lageria.
|
Bretonia ;)
|
Polonia...
Polonia of corzzz
gdize sie podzial wasz patryjotyzm towarzysze?!:P U$3r |
hehehe fajny nabijacz postów :) ja bym zrobił "Browaria" :D
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah" |
N00beria. :)
|
hehehe "nOOberia" jest dobra, ale GM powiini pilnować żeby tam mądrzy nie wchodzili :P
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D" |
na forum na tibia.com padla nazwa, ktora nawet pasuje do stylu w jakim cip nadaja nazwy swiatow:
Booya !!! poprostu nie ma lepszej i nigdy nie bedzie tak sie powinien nowy swiat nazywac i koniec... |
Sephiria oto jest genialna nazwa dla serwera.
(jak ja lubie te nabijacze postów :P) |
mhm
A może LAMERia - czyli swiat w sam raz dla del'Toro.
|
A może Spameria
|
Ja mam kilka propzycji:
Polona (nie Polonia!) Dejvera - na cześć pana i władcy ;) Frajernia special for elita z del'toro Mendera - czyli też dla Del'Toro Killernia lub Pekernia - dla red skullersów |
Morevia plx :D
|
Loberia
fajne dla mnie :P |
Amera
Antica B Calmera Danubia Eternia F G Hiberna Isara Julera K Libera Lunara M Nova O Premia Rubera Secura Trimera U Valoria W Y Z Tu wyżej lista serwerów... podałem też tam litery na które nie rozpoczyna się żadna nazwa serwera... wiec wymyślajcie nazwy rozpoczynające się na te literki |
Zynteria
Yberia N00bernia Lameria (da) Spameria Pkernia Debilnia |
Troche niu nazw:
Talibana Ruskeja Bratislava Jaralnia Bakalnia Rudokoperkowna Narcotica Thieferia Zyderia Zdzislava |
Newbia - server na którym bedzie tylko rook
|
hmmm nazwę powiadacie?
zaraz wam tutaj coś podrzuce ^^ na B: Budabia :D na F: Frajeria czyli świat dla frajerów na G: Gangsteria troche długie ale chyba nie musze wyjaśniać na K: Kismyasia (tłumaczenie: Kiss my ass) to świat dla czystego, niczym nie skażonego chamstwa X( na m: Moveria to świat wsam raz dla afk na O: Omgia świat który nieraz nas zaskoczy na U: hmm to ciężko.. może U... nie tutaj nie wiem :P na W: hmm tu też chyba nic nie wymyśle heh wena mi się skończyła :P |
[quote]Oryginalnie dodany przez Manowar
hehehe "nOOberia" jest dobra, ale GM powiini pilnować żeby tam mądrzy nie wchodzili :P N00beria? przecież już jest DaN00bia więc po co drugi swiat o podobnej nazwie ?( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |