![]() |
Magic Longsword Quest!
$vboptions[postminchars]
|
Ech to ots poprostu?
|
$vboptions[postminchars]
|
Super-mi się bardzo podoba... Ładne wykonanie (10/10) pomysł tez nie glupi (10/10)... Tylko to mnie dziwi ze nie bylo hitów od demonów... :p
|
$vboptions[postminchars]
|
Super fake wszystko git ladnie wykonane pomysl super tylko 1 mi sie nie podoba ze ten qest był za łatwy jak na taki przedmiot + demony nie puszczaly tych ogni swoich..
|
$vboptions[postminchars]
|
Bardzo mi się podoba. Więcej osób powinno robić Twoim sposobem, bo fake'i są gitne xD Hehe, też chciałbym MLS mieć :)
|
E tam, ja mysle ze to ots .. :p
|
Ładne, ładne. I pomysł niegłupi.
Pomysł: 8/10 Wykonanie: 9/10 |
$vboptions[postminchars]
|
:d
fajnee :]
wiecej rob :) |
podoba mi sie i nie ma bledow graficznych :)
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem to nie jest fake jakiego się spodziewałem, myślałem, że będzie dłuższy, ale i tak jest OK! B)(Świetne) :)
|
Dycha
Bardzo fajne, naprawde mi się podoba, a jakby co to ktoś może mi podać link strony gdzie można ściągnąć Tibia sprite editor?? :confused: z góry thx :)
|
$vboptions[postminchars]
|
A ja widze jeden, mały, malutki błąd (sorka, że się czepiam :P) Otóż okrzyki NPC (potworów) nie są całkiem czerwone, ale "rude" (zdaje mi się, że wartość RGB wynosi 255, 100, 0, przy czym odcień wynosi 15). To tyle :P
|
benitez sam jesteś noobem to feik wszystko przerobione a quest na mlsa chyba jest nie pamiętam
|
Bardzo Fajny :D Mała uwaga : Teddy Bear Jest Dużo Więcej Wart Od Magic Longsword Mimo to F.A.J.N.I.E. !!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |