![]() |
Czemu mnie hakują???
Mialem chyba z 5 charków, ale tylko jeden nie hakniety no i drugi którym gram :) reszta została zhakowana :( straciłem chyba z ok.50k :(
moje postacie to: -Dark Qax, Baleroon na Harmoni (zhakowane) -Moandor of Bloodhills, Shamanix na Celescie (Shamanix zhakowany) -Marco'zo na Astera X( Nie wiem co mam robic by mnie nie zhakowali :( -NIE WCHODZILEM NA ŻADNE STRONY Z KEYLOGGERAMI -NIE SCIĄGAŁEM ŻADNYCH PLIKÓW NIE DOZWOLONYCH! -MAM ANTYWIRUSA NIE WIEM CO MAM ROBIC ŻEBY MNIE ZNOWU NIE ZHAKOWALI ! PISZTA PLX AHA JAK KTOS GRA NA ASTERZE TO NIECH NAPISZE NA Marco'zo |
chyba pozostaje Ci tylko format dysków :(
|
A nie dales komus passow do konta/maila?
Poza tym polecam uzywac jednoczescie Ad-Aware. Wyszukuje i kasuje keylogi i inne smieci w systemie. !!!Uwaga!!! To nie jest antywirus wiec nie kasuj przypadkiem starego. |
wiem co jest chyba.
A moze get free pacc?? Co? Nie logowales sie nigdzie?
|
W gazetce "Hunted" Było coś o hackach. >Link<
A i .... Zmień acca i passa -.-'' ~Stary http://img173.exs.cx/img173/8116/zxz4hm.jpg Ja przez przypadek zapomniałem Acca, podałem pasa maila i tam wysłali mi nowego Acca :P |
Cytuj:
|
Moze masz trojana? Nie każdy ejst wykrywalny, a przynajmniej przez około 1,5 tygodnia po wyjściu. Polecam zainstalowanie dobrego firewalla. Jeżeli jesteś w sieci lan ktoś może "podglądać" co robisz na kompie (sniffing?). Co do tego ostatniego to nie jestem pewien bo nie znam sie na tym zbytnio.
Ja na twoim miejscu bym zainstalował firewalla i czekał na połączenie (oczywiście nie włączać przedtem żadnych gadu-gadu, bo udostępniając połaczenie gadu-gadu do sieci możesz udostępnic połaczenie trojanowi). Jak tylko by jakieś nastąpiła to zablokować, skasować. |
Cytuj:
|
Rada:
format c: |
Sformatuj dysk. I zmień passy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |