![]() |
Gdzie Jest Wild Warrior Camp??
Siemanko
możecie mi powiedzieć gdzie się znajduje Wild Warrior Camp :) ?? w Jakim Miejscu Na Mapie I Czy To Jest Dostępne Tylko Dla Pacc ? B) |
Lol, nie wiem o co Ci dokładnie chodzi, ale wiem że Wild Warriowy są na Outlaw Camp i na Edron...
|
a gdzie jest otlaw camp bo wiem ze tam mozna scale armory sprzedac 1 bp po 1.5k
|
Outlaw Camp jest niżej Jakundaf Desert. Polecam mapkę świata na tibia.pl http://69.56.199.198/tibia/maps/tibia_map.gif
|
a czy 20 lvl knight 51/51 poradzi sobie? i jakie tam mozna spotkac potwory?
|
Przeżyjesz...
Przeżyjesz tylko weź bp of Uh jak masz odpowiedni magiczny a potwory to:Wild Warrior,Mino guard, mino mage, mino archer, hunter<pod ziemią ale nie jestem pewien>elf arcanist<pod ziemią napewno>,Orc Warrior i to chyba wszystkie potworki jakie tam są
|
A czy jemu nie chodziło o te Wild Warrior Camp na zachód od Femore Hills?? Numer 16 na mapie respawnu. Jest tam kilka Wild Warriorów, nie wyskakują wszystkie naraz.
|
Bo ja Wiem Gdzie Się Respią Ino 2 Wild Wariory Tam Pod Carlin no wiecie Gdzie chyba :) ale mi Chodzi o to Czy Nie Wiecie Gdzie Się Respią Więcej Wild Wariorów :) Chyba Jest Wild Warior Camp w Outlaw Camp ale Nie Wiem Dokładnie :) z Góry Thx !
|
Cytuj:
|
miejsce o ktore pytasz nazywa sie outlaw camp. jest ono na zachod od plains of havoc i na poludnie od pustyni. polecam isc od strony pustyni wlasnie, bo od strony pohu jest respik minoskow ( mino guardy, mino magi, mino archery i zwykle minoski ). poza tym moga bys "calkowicie przypadkowo" zlurowane jakies paskudztwa z pohu ( gs, berki etc, etc )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |