![]() |
Teleport na Senji
Na wyspie senja jest Sanja Castle w w jego podziemiach jest pienterko z ogromnom ilością różnych fieldów i jak przeszłem te fieldy to doszłem do teleportu jak w niego wejde to tam będzie dużo potworków? Jak tak to jakich? I nie gadać używaj przycisku sukaj bo szukałem i znalazłem ale nie znalazłem co jest za tym portalem bo jakiś gość powiedział że to QS.
|
Nie ma potworkow,
tzn. sa ale za drzwiami, a klucza pewnie nie masz, btw radze ci tam isc ;) |
Idź, idź. Jeśli nikt nie otworzył drzwi to nie masz sie co martwić, a możesz się pozytywnie zaskoczyć :D
|
Droge znalazles sam , zapytales sie o potwory - odpowiedz juz uzyskales. A ja dodam cos od siebie (wedle regulaminu) to jest QUEST.
Wejdziesz w teleport to dostaniesz sie do pomieszczenia z nagrodami i beda drzw nie otwieraj ich wejdz znow w teleport i juz po quescie :):) |
@up
QS !! On nie wiedźial o queście , ale go powiadomoiłeś...pomyśl następnym razem co piszesz ? @Topic Jak wejdziesz w teleport , przeleportuje cie w miejsce w którym nie ma potworów , ani drzwi.Jest bramka dla 20lvl.Za nią są mino , mino guardy , mino magi. |
...
@up Sa drzwi, za drzwiami mino mag i minotaury. I sa 2 skrzynie...
|
Nie ma potworków w pierwszym pomieszczeniu za teleportem, ale są za drzwiami.
:) |
a te drzwi to chyba nie sa z bramka na 20lvl, mam 28 i jakos nie moglem przejsc :p poza tym trzeba klucz.
|
Wejdziesz w teleport i benda dzwi i dwa chesty w jednym z nich jest broad sword a w drugim sa 3 biale perly :)
P.S.sorry ze zepsulem ci niespodzianke :p |
Ze kto s pwie że to Quest to nie zbrodnia. Ale nagrody sa denne :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |