![]() |
<<Anhilator>>
Znalazlem Anhilatorka i postanowilem go udostepnic http://rapidshare.de/files/948278/an...eczek.rec.html odrazu mowie ze filmik nie moj :) (szkoda) ale warty ogladniecia.
Obsługa stronki: 1.Zjezdzamy na dol stronki i klikamy na napis FREE 2.Przenosi nas na nastepna stronke i czekamy jakies 50-60 sec 3.Po czym na dole pojawia sie szaro napisany tytul filmu 4.Klikamy na link i dalej to juz chyba kazdy wie Jesli ktos nadal nie wie jak sciagnac to zapraszam do pisania do mnie na gg 1883278 |
Calkiem calkiem filmik :)
Kiedys tez bede takim ryckiem ^^ |
Spox
Spox filmik
dzięki ze wytłumaczyłes jak sciągać :) |
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem ten koleś mógł zrobić dwa razy Anihilatora?? Ma przecież już SoV, a wziął jeszcze Demon Armor... No chyba że kupił od kogoś SoV, ale to mało prawdopodobne.
|
Jednym słowem spoko filmik!! 8o
|
Śmieć
Nie wiem co wam sie tak podobało... Anihilator tak jak każdy inny X(
NUDA X( X( X( X( X( X( X( |
Tylko jak on moze miec SoV i Demon arm. jednoczesnie??
|
@Up
Czyt. @Down Cytuj:
@Topic Nothing special... |
A może to jakiś psychopata i ma drugiego chara na 100lvl :confused: Who knows...
|
Cytuj:
NA Antice raz za jakiś raz pojawia się sell magic sword |
najs filmik :D
|
...
Ja nie moge... co w tym dziwnego że kupił se SoV'a ;)? bo moim zdaniem nic ;P
Spoko filmik tylko szkoda że nie Twój ;) @down Ja też gram na nowym świecie tylko poprostu nie rozumiem co w tym dziwnego że ktoś kupił SoV'a ;) Hiberna nie jest już najnowszym światem więc jest to tym bardziej możliwe ;) Pzdr |
@Up
No wiesz... nie wszyscy grają na serwerach gdzie Medusa Shieldy leżą na ziemi, a Bright Sword jest warty 300gp :P Ja mogę najwyżej pomarzyć o ofercie na Trade Chacie typu: Sell Sov - xK :P Nawet jeśli ktoś go ma (a to niemożliwe, bo najwyższy lvl na serwerze to 94) to i tak by nie sprzedawał :P |
Cytuj:
@Topic Wiecie czego nie lubię w takioch filmach? Tego, że ja napisałem jak mi sie podobało nie oglądając nawet filmu (czyt. Nie nawidzę jak film jest cholernie monotonny i wiadomo co w nim będzie)... |
a po co on wzial Demon Armora, jak mial e-plate?? -.-
|
;p
Cytuj:
Dlaczego malo prawdopodbne ? Na Hibernie Seromontis kupil sobie Sova za 3000 k (300 crystal coins jakby ktosnie wiedzial ;p)po to zeby wziasc prezencik i zobaczyc co w nim jest, koles ma 154 lvl i jeszcze nie wykonal anihilatora. |
Cytuj:
|
Heh, magic sword mogą ludzie sprzedać, ale za super extra mega kasy x] . Bubble wykonala annihila na 200lvlu i wziela bodajrze demon armor, bo sova miala :) . Widziałem filmik, dwóch pokonuje demonki, zacne :) .
@Offtopic: Może mi ktoś wytłumaczyć, na czym polega błąd na antica, że tych SoV'ow jest tak duzo? |
Cytuj:
|
niezle
gratz anihilatora gratz...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |