Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Isle of kings return.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30119)

@uron 21-03-2005 12:46

Isle of kings return....

Dobra, wiem ze tych tematow bylo milion, ale mam pytanie-

- Jak duze sa te -poziomy ze szkieletami, ghoulami itp.
- co to za trik, o ktorym mowil Wordi baaardzo dawno temu, zeby mozna bylo wyjsc z isle of kings bez zadnego placenia 10k, ani przechodzenie przez banshee room quest???????

(jak to jakas wielka tajemnica to napisz mi na private plz)

Z gory thx :P

Helixaw 21-03-2005 12:52

Jest nielegalny sposob wyjscia z IOK zwany telep<ekhm ekhm>ort
Grypke mam ^^

@edit:
Bierzesz kolege ktory moze wejsc na wyspe i robisz to z nim i z monkiem za lada ;) wiesz juz o co chodzi?
Ale ostrezgam-lepiej zaplac, pozniej juz nie bedziesz mogl tam przyplynac, tylko przez gl. Ja zrobilem ten blad i bardzo zaluje bo chcialem sobie tam zrobic wesele :(

@uron 21-03-2005 12:54

Huh

TO znaczy gdzie, bo jak na banshee quest to <no comment> ********

Ps. Mowie ze nie bardzo se poradzez banshee questem :P

<edit>

A jesli nie to napisz na private gdzie, plz :P

<edit>

Ok, thx, juz zdobylem family brooch i testowalem wszystko, na razie sie pilnuje zeby mnie nie pokusilo zeby na gore wejsc B) B) :]

OK, jeszcze jedo pytanie, czy ktos moglby podac dokladne pietra respienia potworow na IOK?? typu -1 szkeilety itp.??

<juz 3 edit>
kk, teraz leci 1k expa na 10 minut i 600gp na 5 minut, a to dosc duzo jak na moj lv(21)

Immortalys 21-03-2005 15:11

1-Szkielety
2-Szkielety i chyba ghoul
3-Ghoule
4-3 ghoule, ds i stalker
5-coś około 4-5 ds, 3 stalkery i chyba 2 ghoule
6-wiele ds, ghouli, stalkerów, monków a do tego dość szybki resp

Btw..to jest bez różnicy ile monków zatłuczesz tam na górze...opłata za wyjście się nie zmienia..zawsze będzie to 1k

@uron 21-03-2005 15:21

Hehe, to fajnie, jak bede mial kase na zbyciu to moze se lepiej poexpie
B) :evul:
Na razie bede do -3 chodzil, dalej zobaczymy kiedy.

Na razie daje wam odetchnac i koniec pytan :P

Helixaw 21-03-2005 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Immortalys
[...]
Btw..to jest bez różnicy ile monków zatłuczesz tam na górze...opłata za wyjście się nie zmienia..zawsze będzie to 1k

Może i tak ale słyszałem, że cena za wyjście zależy od lvl. Ja np. na 35lvl musiałem płacić 5k. Kara nie jest za zabijanie monków tylko za wejście na górne piętro.

Magin Gewu 24-01-2006 14:15

Jakie slowa trzeba napisać i do kogo żeby z tamtąd wyjść:baby: . plz pomuszcie

bolekndm 25-01-2006 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helixaw
Ale ostrezgam-lepiej zaplac, pozniej juz nie bedziesz mogl tam przyplynac, tylko przez gl. :(

A jesli sie nie zaplacilo (zrobilo tp albo padlo)? Czy jakos mozna sie tam dostac z powrotem innym sposobem?

Foni 25-01-2006 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bolekndm
A jesli sie nie zaplacilo (zrobilo tp albo padlo)? Czy jakos mozna sie tam dostac z powrotem innym sposobem?

Podobno jest przejscie z ghostlandu na IOK. Koledzy wlasnie szukaja od dwoch godzin ale znalezli sie w przyslowiowej kropce ;/ ...

Cadonis 25-01-2006 15:45

@up: Mała podpowiedź: za teleportem...

Grigor 26-01-2006 13:14

;

jak zabijesz monka to nie wyjdziesz ;/

svsv 12-02-2006 13:55

Też tam utknąłem -.- Mam 41 lv knight i musze płacić 5k... Kolega ma 33 pala i musi temu monkowi 1k tylko zapłacić. A może to od vocation zależy?
Btw, znalazłem sposób żeby sie samemu wydostać. Potrzeba kilku skrzynek ze statku i trzeba iść w północno-zachodni koniec wyspy. Chlew ze świniami przypomina ułożenie depo... :)

pazuzu 12-02-2006 14:21

a kara za wejscie do monkow zalezna jest od lvlka kiedys musialem tam zaplacic 10k ale nie pamietam juz jaki to byl lvl

Shell 24-02-2006 21:57

A jeśli nie wejdziesz na górę i nie ubijesz żadnego monka, to można wrócić z powrotem?

Helixaw 25-02-2006 15:04

oczywiscie, kosztuje to 20gp

Turus Amaw 27-02-2006 08:29

tak kosztuje 20 gp tylko jak wejddziesz na gure zeby zdobyc kase z monków ti już nie wrucisz za 20 gp

może ktoś powiedizec gdzie to się płąci tą kase zeby się z tamtąd wydostać ??

Ladir 02-03-2006 10:16

Tp

Zrobilem sobie tp i tera niemoge się tam dostac wtf??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49.