Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejne wyłączenie serwerów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30127)

MatKus 21-03-2005 14:17

Kolejne wyłączenie serwerów

22 marca, to jest we wtorek, około południa zostaną wyłączone wszystkie serwery gry oraz strona www.tibia.com.
Przerwa jest spowodowana zmianami sprzętowymi.
W najbliższym czasie można się spodziewać jeszcze jednej przerwy.

Ponadto CIPowie informują, że za kilka dni powstaną nowe światy.

Raynold 21-03-2005 14:19

Kurcze ;/ Chciałem jutro cały dzień na Tibię poświęcić, a tu fryty :(

ostry12 21-03-2005 14:24

@Raynold
Jakie kurcze? pieczone? ;p

Czy ktoś wie czemu CIPki te servy tak często ostatnio wyłączają?

BTW: NICE! Nowe światy! Non-pvp plx, bede grał xD

offtop:

Znowu, tibia.pl będzie obciążona, i będa tematy typu "wtf?!?111 oe tibia nidzaial" hehe:P

Raczeq 21-03-2005 14:25

Jezeli ma niebyc mass kickow to moze i tibia byc wylaczona i caly dzien jutro :]
czemu nic o new update nie pisza .... :]

Revaga Night Sorc 21-03-2005 14:28

Mogli by dać do światów dostęp dla wszystkich :) A nie pierw PACCów. Wtedy byłaby jazda :)

Gangrel 21-03-2005 14:30

Dobra wiadomosc od dluzszego czasu z kumplami na nowy swiat czekamy.

Racon 21-03-2005 14:30

Sprzet zmieniaja.Pewnie wkoncu zrezygnowali z tego windowsa 3.11 bo lagi byly (jk) xD

Xavery 21-03-2005 14:44

No nareszcie a juz myslalem ze sie nie doczekam :D
Tylko teraz normalny serw ( ger, pvp) plx, i mozemy zaczac jazde...

P.S.@gangrel666 moze sie jakos zapoznamy. W kupie sila. :D

Xavery 21-03-2005 14:45

No nareszcie a juz myslalem ze sie nie doczekam :D
Tylko teraz normalny serw ( ger, pvp) plx, i mozemy zaczac jazde...

P.S.@gangrel666 moze sie jakos zapoznamy. W kupie sila. :D Ze mna tez troche ludzi idzie. :)

K*** sorki za dwa posty ale mi sie jakos 2x kliknelo. Sry :(

tomek41 21-03-2005 14:46

super :p

Zapraszam na nowe światy wszystkich z Prudnika i okolic :P juz troszke nas tam bedzie, oraz z calego woj. opolskiego. Oraz wszystkich którzy lubią dużo kupować :P hehhe chyba wiecie o co mi chodzi...

Shins 21-03-2005 14:53

Wreszcie! :cup: Na nowe serwery czekałem od dawna :) już zwątpiłem że Cipy zrobią nowe. A pacc sie marnował ;(

Maly =] 21-03-2005 14:59

yea! nareszcie te nowe swiaty beda. a mi sie pacc marnowal ale beda xD to co polacy, opanowaujemy serwer !?!?! 8o 8o 8o

jakby co to bede sorckiem :D

Revaga Night Sorc 21-03-2005 15:02

Hmmm moge sie do was dołączyć ?? :) Moge być Druidem i opanujemy Venore ( najładniejsze hawiry) A tych BR noobów wysiekamy w pień X( Tyle trzeba się umówić abyśmy wszystcy poszli na jeden serwera :)

M@ciekS 21-03-2005 15:12

No cóz

Tak sobie myślę że za dużo ostatnio tych przerw w dzialaniu światów :evul: ale w końcu to się musi skonczyć bo to by było zbyt straszne że by mogło byc prawdziwe. Lagów kiedyś to wogóle nie miałem a teraz... Pozostawię to bez komentarzy. ;)

Evil Maul 21-03-2005 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raczeq
Jezeli ma niebyc mass kickow to moze i tibia byc wylaczona i caly dzien jutro :]
czemu nic o new update nie pisza .... :]

Nowy update nadejdzie !!! i to juz nie dlugo !!! wystarczy luknac na tibianews
Pisze juz o nowej krainie dzungli !!! Ale to ma byc dopiero we wakacje wiem tylko ze CIPsoft powiedzialo ze Update swiateczny byl poczaktiem nowej tibi Update 2005 we wakacje ma byc rewolucja w grze !!! . Zastanawiam sie dlaczego tibia.pl nie przetlumaczyla tego co bylo na tibianews??? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Revaga Night Sorc 21-03-2005 15:18

Ciekawe co przyniesie rewolucja :) Może nowy rodzaj ciastek B) A tak na serio, rewolucja świąteczna miała być przedsmakiem, wporwadzono wtedy questy (przynajmniej niektóre) może to oznaczać ich kolejną falę. Albo szykują coś dla Pacców :( Tylko, że ja go nie mam.

Helixaw 21-03-2005 15:19

Nareszcie nowy świat :D pvp-enf plzzz. Już widzę mojego palusia :)

Mag Piekiel 21-03-2005 15:38

Nie no ****a zas!!

:evul: :evul: :evul: ;( ;( ;( ;( ;( Jak mam ****a akurat wolne to mi ciule wylacza serwery!! ludzi opanujcie sie!!!! X( X( X( X( X( X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: X( X( X( X( X( X( X( X(

Jeremiasz Pachwina 21-03-2005 15:40

Hurra!!! :d

Wreszcie nowe serwery myślałem że sie już nie doczekam :p
Jak co to jeszcze napisze moja xywe i na jakim serwerze i jaaaazda :]
@Offtopic:
Można by jakąś zajefajną gildie na nowym serwie postawić co wy na to?? B)

Dwimenor 21-03-2005 15:45

O 12.....hehe mam rekolekcje, więc napewno będe Online. Zrobie pięknego SSa jak wszystkich puffuje z pod dp.
A co do nowych światów....mi to rybka, nie chce mi śię zaczynać wszystkoego od początku. Zresztą znająć życie(i polaków) powtórzy się historia z Pandorii.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45.