![]() |
Kolejne wyłączenie serwerów
22 marca, to jest we wtorek, około południa zostaną wyłączone wszystkie serwery gry oraz strona www.tibia.com.
Przerwa jest spowodowana zmianami sprzętowymi. W najbliższym czasie można się spodziewać jeszcze jednej przerwy. Ponadto CIPowie informują, że za kilka dni powstaną nowe światy. |
Kurcze ;/ Chciałem jutro cały dzień na Tibię poświęcić, a tu fryty :(
|
@Raynold
Jakie kurcze? pieczone? ;p Czy ktoś wie czemu CIPki te servy tak często ostatnio wyłączają? BTW: NICE! Nowe światy! Non-pvp plx, bede grał xD offtop: Znowu, tibia.pl będzie obciążona, i będa tematy typu "wtf?!?111 oe tibia nidzaial" hehe:P |
Jezeli ma niebyc mass kickow to moze i tibia byc wylaczona i caly dzien jutro :]
czemu nic o new update nie pisza .... :] |
Mogli by dać do światów dostęp dla wszystkich :) A nie pierw PACCów. Wtedy byłaby jazda :)
|
Dobra wiadomosc od dluzszego czasu z kumplami na nowy swiat czekamy.
|
Sprzet zmieniaja.Pewnie wkoncu zrezygnowali z tego windowsa 3.11 bo lagi byly (jk) xD
|
No nareszcie a juz myslalem ze sie nie doczekam :D
Tylko teraz normalny serw ( ger, pvp) plx, i mozemy zaczac jazde... P.S.@gangrel666 moze sie jakos zapoznamy. W kupie sila. :D |
No nareszcie a juz myslalem ze sie nie doczekam :D
Tylko teraz normalny serw ( ger, pvp) plx, i mozemy zaczac jazde... P.S.@gangrel666 moze sie jakos zapoznamy. W kupie sila. :D Ze mna tez troche ludzi idzie. :) K*** sorki za dwa posty ale mi sie jakos 2x kliknelo. Sry :( |
super :p
Zapraszam na nowe światy wszystkich z Prudnika i okolic :P juz troszke nas tam bedzie, oraz z calego woj. opolskiego. Oraz wszystkich którzy lubią dużo kupować :P hehhe chyba wiecie o co mi chodzi...
|
Wreszcie! :cup: Na nowe serwery czekałem od dawna :) już zwątpiłem że Cipy zrobią nowe. A pacc sie marnował ;(
|
yea! nareszcie te nowe swiaty beda. a mi sie pacc marnowal ale beda xD to co polacy, opanowaujemy serwer !?!?! 8o 8o 8o
jakby co to bede sorckiem :D |
Hmmm moge sie do was dołączyć ?? :) Moge być Druidem i opanujemy Venore ( najładniejsze hawiry) A tych BR noobów wysiekamy w pień X( Tyle trzeba się umówić abyśmy wszystcy poszli na jeden serwera :)
|
No cóz
Tak sobie myślę że za dużo ostatnio tych przerw w dzialaniu światów :evul: ale w końcu to się musi skonczyć bo to by było zbyt straszne że by mogło byc prawdziwe. Lagów kiedyś to wogóle nie miałem a teraz... Pozostawię to bez komentarzy. ;)
|
Cytuj:
Pisze juz o nowej krainie dzungli !!! Ale to ma byc dopiero we wakacje wiem tylko ze CIPsoft powiedzialo ze Update swiateczny byl poczaktiem nowej tibi Update 2005 we wakacje ma byc rewolucja w grze !!! . Zastanawiam sie dlaczego tibia.pl nie przetlumaczyla tego co bylo na tibianews??? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Ciekawe co przyniesie rewolucja :) Może nowy rodzaj ciastek B) A tak na serio, rewolucja świąteczna miała być przedsmakiem, wporwadzono wtedy questy (przynajmniej niektóre) może to oznaczać ich kolejną falę. Albo szykują coś dla Pacców :( Tylko, że ja go nie mam.
|
Nareszcie nowy świat :D pvp-enf plzzz. Już widzę mojego palusia :)
|
Nie no ****a zas!!
:evul: :evul: :evul: ;( ;( ;( ;( ;( Jak mam ****a akurat wolne to mi ciule wylacza serwery!! ludzi opanujcie sie!!!! X( X( X( X( X( X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Hurra!!! :d
Wreszcie nowe serwery myślałem że sie już nie doczekam :p
Jak co to jeszcze napisze moja xywe i na jakim serwerze i jaaaazda :] @Offtopic: Można by jakąś zajefajną gildie na nowym serwie postawić co wy na to?? B) |
O 12.....hehe mam rekolekcje, więc napewno będe Online. Zrobie pięknego SSa jak wszystkich puffuje z pod dp.
A co do nowych światów....mi to rybka, nie chce mi śię zaczynać wszystkoego od początku. Zresztą znająć życie(i polaków) powtórzy się historia z Pandorii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |