Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Jak to mozliwe? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30201)

Jadzia 22-03-2005 07:29

Jak to mozliwe?

http://i2.photobucket.com/albums/y49...s/beztytuu.jpg zamieszczam zdjecie NIE FAKE! (tylko kilka rzeczy ukrylem obok Startu)
ktore wydaje mi sie bardzo dziwne.
Mozecie mi wytlumaczyc jak on tam wlazl?
Albo to:
http://i2.photobucket.com/albums/y49...Lols/lolek.jpg
EDIT:
juz zmienione z .bmp na .jpg.

ostry12 22-03-2005 07:31

Te pierwsze zdjęcie, to jeszcze przed dwoma update'ami, był taki BUG że sie pojawiales w świątyni z skullem, tylko już dokladnie nie pamietam o co chodzilo, a te drugie zdjecie trzeba polozyc skrzynki (3) i po gorze wejsc tam idzie.

kUvE 22-03-2005 08:03

ale ten ryzior "szprytny" pewnie wszedł tam przez teleport w labiryncie :baby:

sebcio 22-03-2005 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kUvE
ale ten ryzior "szprytny" pewnie wszedł tam przez teleport w labiryncie :baby:

Chyba nie, bo kolo tego portalu jest pz.
Mi sie wydaje, ze jest to bug.

TomiK 22-03-2005 08:14

Czy ten drufi obrazek to jest na rooku? ;> bo jesli tak to to zadna filozofia tam wejsc

Stretchin 22-03-2005 08:29

Na tym drugim screnie koles jest na rooku i zeby tam wejsc trzeba miec 3 skrzynki (tak jak na mainie sie np. na ghostland wchodzi). Kladziesz sobie je jedna na drugiej i na nie stajesz i juz jestes po 2 stronie :P

Lodzik Kalinowa 22-03-2005 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stretchin
Na tym drugim screnie koles jest na rooku i zeby tam wejsc trzeba miec 3 skrzynki (tak jak na mainie sie np. na ghostland wchodzi). Kladziesz sobie je jedna na drugiej i na nie stajesz i juz jestes po 2 stronie :P

Masz racje tam jest łatwo wejść :P tylko jak ktoś Ci zabeirze skrzynki to potem jest kapa :P . A do Ghoustlandu można jeszcze iść podzemią a nie parcelami tylko :P:P:P
@Edit
A na tym pierwszy screenie może postawił gdzieś fire fielda albo coś potem poszedł staćw świątyni i jak ktoś wszedł w tego fielda to mu sie czacha ppojawiła :P

Rose~ 22-03-2005 11:45

Ten White Skull puscil F bombe lub ff czy cos w tym rodzaju wszedl do PZ szybko i ktos sec pozniej wszedl w to i mu wyszedl skull...

Vander 22-03-2005 12:09

@up
jak puścisz jakies ff,ef ipt.. to masz x i nie mozesz wejsc do pz ,
moim zdaniem jak sie odrodzisz po dedzie i np: pkowales, moze być taki bug , lub jest taki trick z hmm ze z skullem mozesz wejść do pz.

A co do 2 ss'a jak jest to na rooku to bardzo latwo tam dojść. ;]

Ka$azi 22-03-2005 13:06

Albo to fake , albo poprostu uzywasz tibii n-gg wtedy czesto wystepuje takie błedy. Co do drugiego ss'a to sprawa jest prosta , spróbuj wcisnac naraz klawisze chyba "ctrl + n" i zniknie name nastepnie HP a potem all.

Jacekkk_Amera 22-03-2005 13:12

Haha

Na 1 zdjeciu mozna powiedziec ze Ten koles strzelil z hmma i weszedl do pz-.-Ja juz mialem tak ze strzeliolem z hmma i weszlem do dp i lazilem po dp ze skullem :D

Na 2 zdjeciu koles mogl poprostu wziac 3 skrzynki zejsc po nich i zabrac w siebie :P

Jadzia 22-03-2005 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$azi
Albo to fake , albo poprostu uzywasz tibii n-gg wtedy czesto wystepuje takie błedy.

o ile sie nie myle to napisalem w pierwsyzm poscie w tym temacie ze to nie fake. a tibii n-gg nie mam i w ogole nie umiem sie obslugiwac :P:P:P:P:P

Makolo 22-03-2005 18:48

bug

przed updatem byl taki Bug, czesto wykorzystywany na afkach pod dp :P

mianowicie chodzilo o to
przesuwales kolesia po skosie i zanim zaczol sie przesuwac w miesjce w kture go przesuwales waliles z HMM. HMM raguje po jakies 1-2 sec i koles sie przesuwal i dostawal z HMM. A ty mogłeś wejsc do PZ locka , i miales skulla. Po Grudniowym update juz sie tak nieda zrobic.

Makolo 22-03-2005 18:50

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$azi
Albo to fake , albo poprostu uzywasz tibii n-gg wtedy czesto wystepuje takie błedy. Co do drugiego ss'a to sprawa jest prosta , spróbuj wcisnac naraz klawisze chyba "ctrl + n" i zniknie name nastepnie HP a potem all.

czlowieku pomysl troche , na tym drugim SS niechodzilo o to ze ta typiara niema HP tylko o to jak ten koles tam wszedl. HP wedugl mnie sam usunol tak samo jak skille itp na drugim zdjeciu.

M@RI@N 23-03-2005 09:42

Lol ten pierwszy screan to nie fake
to byl taki trick sam biegalem po depo z white skullem

Rose~ 23-03-2005 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacekkk_Amera
Na 1 zdjeciu mozna powiedziec ze Ten koles strzelil z hmma i weszedl do pz-.-Ja juz mialem tak ze strzeliolem z hmma i weszlem do dp i lazilem po dp ze skullem :D

Na 2 zdjeciu koles mogl poprostu wziac 3 skrzynki zejsc po nich i zabrac w siebie :P

LoL? Jak strzeliłeś z HMM'a to dostałeś pz lock i do dp nie mozna wejsc...

Kamilos 23-03-2005 14:40

ja nie dawno drutem sie wlogowalem 2 razy w swiatyni

SnR 23-03-2005 14:51

omfg ziom pewnie pekowal i strzelil albo f-bombe albo ff i ktos wszedl na to. Pozniej go zabili a jak sie zalogowal do ma skull'a dalej :s

n/c ... PozDro

Jowisz 23-03-2005 14:54

AD.1 To jest proste dla kolesia migał skull (pare sekund przed zniknieciem tak jest) i wtedy ma sie odblokowane PZ. On wszedl do swiatyni a ty cyknoles fotke jak skull był widoczny
AD.2 Nie mam pojęcia :D

david x 23-03-2005 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stretchin

lool wystarczy lina -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15.