![]() |
Jak to mozliwe?
http://i2.photobucket.com/albums/y49...s/beztytuu.jpg zamieszczam zdjecie NIE FAKE! (tylko kilka rzeczy ukrylem obok Startu)
ktore wydaje mi sie bardzo dziwne. Mozecie mi wytlumaczyc jak on tam wlazl? Albo to: http://i2.photobucket.com/albums/y49...Lols/lolek.jpg EDIT: juz zmienione z .bmp na .jpg. |
Te pierwsze zdjęcie, to jeszcze przed dwoma update'ami, był taki BUG że sie pojawiales w świątyni z skullem, tylko już dokladnie nie pamietam o co chodzilo, a te drugie zdjecie trzeba polozyc skrzynki (3) i po gorze wejsc tam idzie.
|
ale ten ryzior "szprytny" pewnie wszedł tam przez teleport w labiryncie :baby:
|
Cytuj:
Mi sie wydaje, ze jest to bug. |
Czy ten drufi obrazek to jest na rooku? ;> bo jesli tak to to zadna filozofia tam wejsc
|
Na tym drugim screnie koles jest na rooku i zeby tam wejsc trzeba miec 3 skrzynki (tak jak na mainie sie np. na ghostland wchodzi). Kladziesz sobie je jedna na drugiej i na nie stajesz i juz jestes po 2 stronie :P
|
Cytuj:
@Edit A na tym pierwszy screenie może postawił gdzieś fire fielda albo coś potem poszedł staćw świątyni i jak ktoś wszedł w tego fielda to mu sie czacha ppojawiła :P |
Ten White Skull puscil F bombe lub ff czy cos w tym rodzaju wszedl do PZ szybko i ktos sec pozniej wszedl w to i mu wyszedl skull...
|
@up
jak puścisz jakies ff,ef ipt.. to masz x i nie mozesz wejsc do pz , moim zdaniem jak sie odrodzisz po dedzie i np: pkowales, moze być taki bug , lub jest taki trick z hmm ze z skullem mozesz wejść do pz. A co do 2 ss'a jak jest to na rooku to bardzo latwo tam dojść. ;] |
Albo to fake , albo poprostu uzywasz tibii n-gg wtedy czesto wystepuje takie błedy. Co do drugiego ss'a to sprawa jest prosta , spróbuj wcisnac naraz klawisze chyba "ctrl + n" i zniknie name nastepnie HP a potem all.
|
Haha
Na 1 zdjeciu mozna powiedziec ze Ten koles strzelil z hmma i weszedl do pz-.-Ja juz mialem tak ze strzeliolem z hmma i weszlem do dp i lazilem po dp ze skullem :D
Na 2 zdjeciu koles mogl poprostu wziac 3 skrzynki zejsc po nich i zabrac w siebie :P |
Cytuj:
|
bug
przed updatem byl taki Bug, czesto wykorzystywany na afkach pod dp :P
mianowicie chodzilo o to przesuwales kolesia po skosie i zanim zaczol sie przesuwac w miesjce w kture go przesuwales waliles z HMM. HMM raguje po jakies 1-2 sec i koles sie przesuwal i dostawal z HMM. A ty mogłeś wejsc do PZ locka , i miales skulla. Po Grudniowym update juz sie tak nieda zrobic. |
lol
Cytuj:
|
Lol ten pierwszy screan to nie fake
to byl taki trick sam biegalem po depo z white skullem |
Cytuj:
|
ja nie dawno drutem sie wlogowalem 2 razy w swiatyni
|
omfg ziom pewnie pekowal i strzelil albo f-bombe albo ff i ktos wszedl na to. Pozniej go zabili a jak sie zalogowal do ma skull'a dalej :s
n/c ... PozDro |
AD.1 To jest proste dla kolesia migał skull (pare sekund przed zniknieciem tak jest) i wtedy ma sie odblokowane PZ. On wszedl do swiatyni a ty cyknoles fotke jak skull był widoczny
AD.2 Nie mam pojęcia :D |
Cytuj:
lool wystarczy lina -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |