Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Kopalnie w AB?!?!? Że co proszę?!?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30256)

Voyteq 22-03-2005 19:40

Kopalnie w AB?!?!? Że co proszę?!?!

Witam! Na początek chciałbym pozdrowić moją mamę, mojego tatę, mojego chomika i Loofaha.

Teraz przechodzę do rzeczy. Otóż kupiłem w Carlin za 1 gp klucz do KOPALNI W AB. Tylko gdzie jest ta kopalnia? Opłacało się wogóle kupować ten klucz? Jakie potwory tam spotkam? Czy są potrzebne jeszcze jakieś klucze? (np. na drugi poziom kopalni).

Andrea 22-03-2005 20:02

Wybacz, ale ja nikogo nie pozdrowie.
Ten klucz to kupiłeś za gotówkę czy na raty? :)
A teraz spójrz w górę, potem troche na prawo, znajdziesz tam strasznego potwora, który zwie sie "szukaj". Jak masz dobre skile to sobie z nim poradzisz.
Jednak po namyśle pozdrowie twojego chomika. ;)

Voyteq 22-03-2005 20:09

Mój chomik powiedział, że też Cię pozdrawia. :P Jednak ja korzytam z modemu, a gdy pokonałem Szukaj (poszły mi na cholerę 4 bp of hmm i jeden banan) wyświetliła się cała masa jakiś dziwnych tematów. Wię c proszę kogoś o odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania!!!

Dabek 22-03-2005 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyteq
KOPALNI W AB. Tylko gdzie jest ta kopalnia?

Podpowiem Ci - jest ona w AB. AB to skrót od Ab'Dendriel.
Podpowiem Ci więcej - skoro jest to kopalnia to zapewne jest pod ziemią.
Więc jest to pod Ab'Dendriel - proste?

Cytuj:

za 1 gp
[...]
Opłacało się wogóle kupować ten klucz?
Jak można mówić o "opłacaniu się" w przypadku jednego gp? Nawet największy nieudacznik może tyle zarobić w kilka sekund...

rabus 22-03-2005 23:04

ab

no słyszałem że tam są jakieś podziemia... ale tam aż sie roi od arcanistów scotów i elfów!! nie bylem tam od kiedy 2 razy mnie zabily scouty...

Dragon'Rage 22-03-2005 23:09

Tez Mialem Ten Klucz.. i sie Zastanawiałem Gdzie sa Jakies Kopalnie w AB az w koncu zeszłem W Pod Ziemia ab ( radze wzionsc durzo uh i hmm albo co tam chcecie ) Jeśli Troche Se Pochodzisz Po Tych Podziemiach Znajdziesz Miejsce Gdzie Trza Użyc Tego Klucza :) a GdY juz otworzysz to Bedzie SUPRISE :D ( NiesPoDziaNka )

Cor Tibiarz 23-03-2005 07:21

w tej kopalnie jest 5 poziomow. na pierwszych 3 sa trolle potem elfy i na 5 elf scouty i arcanisty znam ta kopalnie bo tam skilowalem

Steve-0 23-03-2005 07:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyteq
Otóż kupiłem w Carlin za 1 gp klucz do KOPALNI W AB. Tylko gdzie jest ta kopalnia? Opłacało się wogóle kupować ten klucz?

Stary, co tu duzo mówic...
pzreplaciles...
zupelna strata pieniazkow. ..
w ab chyba nie ma zadnej kopalni, jest takie cus dziwnego <piekło>
Wiec... 1 gp mniej z twojego 12 lvl elite druid -.-'

Ulver 23-03-2005 07:56

eeee..........a nie choziu mo o te kopalnie dość niedaleko depo z bardzo brzytkimi i twardymi potworami ( raze wziąść SD i UH) no i to miejsce gdzie ejst tajemne przejsce ;p

OpTyK 23-03-2005 12:19

Eh... koleś zadał pytanie i chce odpowiedź... fakt że był już taki temat ale cóż...

Kopalnie w AB - zwane także trollowiskiem - są pod miastem elfów, występują tam tylko trolle (chyba że się wejdzie po linie, wtedy są tam też ghoule, roty, psy, szkielety i slimy). Owy klucz można kupić niedaleko drzwi za 50gp.
PS. Moja rada: jak bedziesz w ab to NIGDY nie wchodz do takiego niebieskiego teleportu pod ziemia... chyba ze bedziesz juz doswiadczonym graczem wiedzacym co tam jest ... :D

Vomusu 23-03-2005 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rabus
no słyszałem że tam są jakieś podziemia... ale tam aż sie roi od arcanistów scotów i elfów!! nie bylem tam od kiedy 2 razy mnie zabily scouty...

nooooooo taaaaaaaaakkkk!!!i roi się tam od demonów!! UWAŻAJCIE

Koronowany rycek II 23-03-2005 14:03

@up u noob?
ehh... nie róbcie z niego jaj cche dowiedzieć sie co jest w kopalni
Są tam trolle i jak dobrze pójdzesz to ghule/skelety/slimy/posion spidery/rowormy
Dobre expowisko dla Palladynow ktorzy mają 13-16 lvl i nice skilsy
Za 1 gp kupiles to dobry interes dla low lvl'i bo można kupic za 50gp u npc.

Dragon'Rage 23-03-2005 22:58

Ja Ten Klucz Znalazłem ( Leżał Se Na Ziemi ) :D Wiec Nie Musialem Tracic Ani 1 gp ani 50 :D

Aried Wojtas 25-03-2005 11:14

no tak...
1.straciles kupe kasy
2.boisz sie tam isc
3.tam jest strasznie
4.jest to pod AB
5.nie idz tam na razie:D

Henio_Bozydar 07-12-2007 17:29

ej, a może możecie powiedzieć jak sie do tych do jasnej ciasnej kopalni dochodzi?

Tethi 07-12-2007 22:37

jezus maria.. temat za 4 miechy bedzie miec 3 lata..

skad na tym forum biora sie takie dzieci neo? ;(

Nagravision 07-12-2007 22:55

Heni spojrz w gore (tam /\) i w lewo (<) [nawiasy jakby nie wiedzial gdzie jest gora i lewo ;p) i tam masz date . Tak ! to jest data.
I widzisz ostatni post byl 2 lata temu (prawie 3) A teraz idz pochwal sie kolegom ze wiesz gdzie jest data na tibia.pl. Polska jest z ciebie dumna ;d

Duke Dran 07-12-2007 23:01

Idziesz TU potem TU. Jak zejdziesz to idziesz do góry w TE drzwi, które otwierasz swoim drogocennym kluczem. Odpal sobie mapę respawnu w Tibian Earth i będziesz wiedzieć co tam jest.

Edit:
Omg klops z tą datą... :P No nic może komuś się przyda.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24.