![]() |
Niedawajcie FilmÓw Na Rapidshare.
Weś wszyscy daja na rapidshare , jak klikam żeby pobrać to jakiś mi sie pokazuje FREE albo PREMIUM a kij wam w oko ja z tego nieściągam X( jeżeli umiecie z tego pobrać to powiedźcie krok po kroku.
|
Klikasz na Free. Potem zjezdzasz na sam dól strony, i ci wyswietla ile czasu masz jeszcze czekać (np. 30 sek.) przeczekasz, i pojawi się link fo filmu, kilkasz i ściagasz... trudne? -.-
|
OMG!
Śmiać się czy płakać? Człowieku, ktoś cię kiedyś uczył czytać? Chyba nie. Na forum juz byłko kilka razy wspominane, jak ściągać filmy z rapid share, wieć rozejżyj się zanim coś napiszesz.... |
Ok już mam dz
A ty co mowisz ze nieumiem czytać to sie zamknij bo niebyłem na tym forum od miesiąca prawie i niewiem co sie tu działo X(
Dzięki jeszcze raz za pomoc :D |
osobiście nie mam nic przeciwko rapidshare, jedyną wadą jest to że trzeba czekać, ale za to zawse jest dobry transfer, a co do obsługi - to już było parę razy ale może dla ciebie to za mało więc ja jeszcze raz powtórze (-.-)
1.klikasz na "free" 2.zjeżdzasz na dół strony i czekasz aż ci się pojawi link(masz napisane ile musisz jeszcze czekać) 3.Klikasz na link i sciągasz... -.- |
dzieki rapishare latwo zobaczyc poziom intelektualny ludzi na tym forum...
|
LOLMaN
Jaki Czopek Izraelski No nie!! Weś ty idz kosić zboże!
|
Dauny same sie robiom!! nawet jest poradnik dla takich jak ty :szukaj:
|
wplyw na to moze byc przegladarka jakiej uzywacie, mi "opera" nie chce sciagac i musze kopiowac link do explorera i wtedy juz nie ma problemu.
|
no comment...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Temat Rapidshare jest bardzo dobrym serverem. Prosty w obsłudze, przyjmuje format .rec, nie jest strasznie powolny. Wada to to, że trzeba czeakć ~90 sekund, żeby coś ściągnąć. Ale i tak jest idealny dla ludzi, którzy nie radzą sobie z np:Lycosem i jednocześnie nie chcą narażać się na pośmiewisko zamieszczająć fimy na republice. Btw: Dla niewiedzących: Jak zamieszczać i ściągać pliki z rapidshare |
Cytuj:
|
Ja po prostu w sugestywny sposób wyraziłem swoją opinę na temat twojego posta.
A reszta mojego posta odnosi się do serveru rapidshare. |
:) spoko :) ale nie lubie i juz poprostu nie wytrzymuje jak nooby zakladaja tak bezsensowne tematy
pozatym wszystko maja napisane wystarczy poszukac |
Cytuj:
|
Koles czy ja napisalem bezsensowny post ? powiec sobie lepiej co ma pierdnik do wiatraka ? :confused:
pozatym noob nooba nie nazwie noobem (chcoaiz zdaza sie) bo nooby sie potrafia dogadac na swoj sposob a ja tego kolesia nie rozumiem sa tematy jak obslugiwac rapishe a ci dalej dawaja to samo to to czy nie jest noobostwem ? :D |
lol
co za noob jak nie umiesz sciagac to nie ogladasz a nie dajesz nowy temat... gratz znowu chlopak 13 lat wiec sie nie dziwie
|
o boze
nub plx i tyle człowieku jestes noob :P :)
sciagnie z rapid share to najprostsze co moze byc :] |
Weź się zastanów co piszesz....
Jak nie chce mi sie w tibie grać to szperam w forum w poszukiwaniu filmików B) . Znalazłem już baaaaaardzo dużo opisów na temat tej strony. :baby:
Po prostu klikasz jak free a potem czekasz odpowiednią ilość czasu i wyskakuje duży napis- czyli Nazwa filmu-. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |