![]() |
Poprawiam 1 fake
A więc dawno temu zrobiłem takiego fake (mojego pierwszego)
http://img145.exs.cx/img145/5513/izk...eodenem1ck.png Ale trzeba przyznać że beznadzieja Więc teraz go poprawiam http://img97.exs.cx/img97/8043/gotowyparw3dr.png Comment Plz Aha, scena z LotR'a oczywiście |
Ten drugi jest 3 razy lepszy od 1.
Widać że sie napracowałeś nad tym drugim(moim zdaniem) ocena:9/10 ps.jestem pierwszy :cup: |
lepszy jest ten drugi ale oba sa troche nietibijskie bo Orci sa na dole i pisze ich nicki
wiem wiem chciales pokazac kim oni sa :p A wiec ten jest duzo lepszy od starego |
No, no, no !!
Brawo Duży skok jakościowy 2 dużo ładniejszy i lepiej zrobiony :D Byle tak dalej |
Kolejny LOTR... no ale trzeba przyznać że ładnie ci wyszedł ten drugi fake, bo ten pierwszy.... n/c + omg. Mam taką propozycję kto by zrobił Oko Saurona w dowolnym programie?
|
:)
bałdzo ładnę ^^
ale zauważylem 1 błąd: bodajze ostatni* "warior" niema napisu ze jest warior :P a pozatym duuzo lepshy :) me'r evul plx *ostatni czytaj ten na samym dole* |
Szczerze, nie podobają mi się fake'i typu LOTR (ciągła walka...heh) - osobiście bardzo lubie LOTR'a ;) (filmy.. chce se poczytać książki ale nie mam zbytnio czasu).
Co do fake -Aragorn wygląda jak baba, upaćkana czekoladą lub... gównem ? -ostatni warrior ... hmm....matka tak go nie kochała że nawet mu nie dała imienia ? (matka to ty, a syn to warrior ...) -poszedłeś na łatwizne i wklejałeś wszystkich tylko z jedną pozą -według mnie w tej scenie .... była trawa przed zamkiem, a mury zamku inaczej wyglądały, no chyba że ten zamek to już taki stary że go ziemia zjadła.. -skąd niby tam ogień ??? -Gdzie drabiny sięgające końców murów ? -czemu mi to wygląda na 20 minut pracy? -krew...krew...a gdzie zwłoki ? +no, widać że się poprawiłeś, elfy nie wyglądają już jak pajace +orki... orki... wkońcu mają swój kolor... +Król wkońcu nie nosi gaci aż po szyje i nie chowa brody pod szate +Warrior... wygląda jak warrior, a nie jak jakiś babochłop z kuszą +Dobra dobra... gimil niech bedzie taki jak już jest (dwarf soldier....phi). Wkońcu nie wygląda jak Master Yoda Ocena fake'u nowego: Pmysł: 12/100 wykonanie: 57/100 Ocena poprawienia (czyli czy lepiej sie zmieniło) wykonanie: +20pkt czyli daje znowu wyniki: Pomysł 12/100 Wykonanie 77/100 |
Z***ane qrwa,akcja filmu nie toczy sie w podziemi tylko na powierzchni w nocy ,z***anie
Ocena: 3/10 Wykonanie:8/10 |
Wszystko spoko :D
tylko czemu ten 'aragorn' (?) tam na moscie ma taki dziwny wyraz twarzy ? ;p |
Drugi jest stokroć lepszy od poprzedniego. Poprawiłeś swój poziom. :) Widzę, że głowa Aragorn'a jest nieco 'przekrzywiona'. Jeśli to zamierzony efekt, to ok. Jeśli nie, to do obracania grafik o dowolny kąt użyj jakiegoś dobrego programu graficznego. Może na początek wystarczy Pixia :)
|
Musze przyznac ze poprawiles! Oby tak dalej!!! :D
|
dup ze sie tak wyraze ale ten nowy jest super :D:D:D:D:D:D
|
Fake na 8/10
DRUGI jest sto razy lepszy! jedno pytanko, a mianowicie: Od kiedy hunter nazywa się Archer? ale i tak Super :D:D:D |
up:
ALbo jesteś :baby: albo nie wiem co za dysinteligencje masz . Nie wiem czy oglądałeś LOTR (nawet czy oglądałeś ... bo czy czytałeś to nie mam co się czepiać) .... I czy wogule w historii Łucznicy nazywali się Łowcami ? ... zrób coś z tą dysinteligencją i na następny raz zapoznaj się z topiciem fake'a ... a nie. |
Cytuj:
@up up To jest fake! Jakie idiotyczne pytanie! |
no,no,no
fajne fajk a 2 jest 5 razy lepszy niz 1 .
bardzo mi sie podoba ten uszmieszek aragorna 8o gratz |
Powiem tyle:2 razy dawałeś poprawe tego fake ta pierwsza poprawa niczym się nie różniła ale ta druga!Jest ładna musze przyznać.
Cytuj:
Biedny ork..może jest brzydki ale nie mósiałeś pozbawiać go imienia! :p Gdzie drabinki????I wogóle dziwnie mało tych orków na dole. :( |
albo mi sie zdaje albo na filmie gimli stoi koło legolasa a nie na końcu fake.
|
no...
ten 2 jest 100 razy lepszy od 1-ego...w drugim fake'u pare warriorów nie ma napisu Warrior :P Ale i tak jest 100 razy lepszy niz 1 :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D
|
Nice fake.
Nic dodać nic ująć. I ładne wykonanie. Może nie ten 1. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |