![]() |
Today we have started three new game worlds: Paneria, Gameria and Lerania.
Today we have started three new game worlds: Paneria, Gameria and Lerania. All game worlds have normal player vs. player combat. Paneria and Gameria are located in the USA. Lerania is located in Germany. During the next days only premium players are allowed to enter the new worlds. To keep the number of characters on Rookgaard on a reasonable level, the maximum number of players is limited as well. In a few days we will raise the limit and also allow free account players to join.
Have fun in Tibia! Your CipSoft Team |
No, to Lerania czeka, nie?:D
Trzeba jeszcze TYLKO poczekac ~tydzien az sie Pacce "naciesza" i "podziela" z nami, Faccami ;) Eeee, tylko czemu nie ma zadnego news'a ani na tibia.com ani na tibia.pl? |
Nareszcie :)
|
ehh skad ty to wzioles? na stronie tibi nic nie pisze.. ani tych serverow nie wykrylem na liscie..
|
Heh .. Skad ty wziales tego newsa???Bo na tibia.com nie widze...lol
|
moze tibia.com sie wam nie odswierza?;/ a na tibia.pl nie ma bo zaden mod nie napisal jeszcze >.<
|
Bez kitu...Ty tak z tymi serwerami to na powaznie??? Bo ja nic nie widze xD.
|
YAY!
@Scream - moglbys powiedziec na jakim serwie bedizesz gral? :> |
nho kurde.. chyba nas zwałowałes?.. a ja sie tak napalilem..
|
Co jest chcę założyć nowy char a tu nici nie mam tych serwerów na li¶cie zakładania charów powiedzcie szybko co jest grane?
|
Zróbmy sonde kto na jaki ¶wiat idzie ;) Ja ide na niemiecki, qmpli też namówie na ten serwer. W końcu coraz więcej nowych ¶wiatów, i dobrze, szkoda tylko że jak zawsze ceny wysokie (dlatego biorę palka :) )
|
Niezły żart na oficjalnej stronie nic nie ma serwery też nie istniej±. Od¶wieżałem newsy i nic, na pewno nas nie kłamiesz??
|
Fajny zart....
|
20:22 You advanced to level 2.
|
Mi tez sie na poczatku nie pojawialy te servery na liscie ale pare razy poodswiezalem i jest XD lerania rox!!
kurde ile ludzi na szczurach :/ zaraz bedzie 2 lv :D |
no a ja nawet na liscie servow tego nie widze.. < chlip >
|
Lol?!
Sciemniacie ?!?! Nikt z moich kolegow nie ma ze nowe servy ja sam tez nie mam !! Jak to mozliwe ze wy macie a my nie ? -.- Scream daj screena ze strona albo cos plx !
|
LOL. nie rub se z nas jaj
@edit: odswiezylem z 10 razy i dupa |
hahahaha Kole¶ żartuje i to jak nic. Zadnych nowych serwerów nie ma a wy sie daliscie nabrać. Jacy napaleni ja zostaje na Iridi.
|
:P no moze... nie wiem ja nie mam tego newsa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |