![]() |
fajne sski :) gz avansów :cup:
|
Spoko tak trzymaj podoba mi sie. Yea jestem pierwszy.
|
no, no, no gratz haati ssków :)
|
=d
Gratz !! :P Miłe screeny :s Btw: Jak Ty to robisz ze Ci takie shoty wchodza w draga ? :P See Ya
|
No no :D
Gz sskuw 8o
Btw.Mam rooka :] ______________________ Hoxonite 1lvl 10/10 mlvl 0 |
Gratz SSków. :)
Gratz domku. 8o |
More!!! Super ss'y... :)
|
spoko tylko troszke nie chronologicznie ;p ale Gzt
|
Cytuj:
|
Sorry że napisałem "Yea jestem pierwszy" nie zauważyłem odpowiedzi Raketa myslałem ze jestem pierwszy :) sorry
|
GratZ Fajne ssy podobaja mi sie ... ;) CZekamy na nastepne :]
|
Carlos Vcictorious
Siema / swietne ssy, szczegolnie te ze mna przy skillowaniu :P (az 3 :)) / troche malo ich, postaraj sie jak najszybciej wrzucic nowe (oczywiscie ze mna :P)
niezle hity Ci wyszly, oby tak dalej /pozdrawiam/ |
Ss'y są fajne :) Ciekawe, nie ma po 10 ss'ów z tego samego hunta/expowania i bardzo dobrze!
Keep it going. |
Sweet :P
No ładne SSki i nawet angielska oprawa językowa. Gz very Gz!
|
Lordzie.. :>
SSki za***iste niedlugo dodasz jeszcze troche (bo cie wyciagne na Necro) 8o I Elmera też mam zamiar wziąść ale znając go to powie ,,Chodze w dwu osobowych teamach" :D Sorry za offtopa. |
Bardzo fajne ssy. Tak tzymaj ;)
|
Yoyo, świetne zdjęcia :) . Dam ci jako kumpel rade: nie graj na Isara, będziesz zły jak Zulio, Bapupa, Rookki, Xefar nie pozwolą Ci wyjść z depo.
Oni są mili, jeżeli mają w tym jakiś interes, a ludzi huntują z byle powodów. Zmień świat póki masz mało punktów doświadczenia. |
Cytuj:
@ Wilson I po co się tłumaczysz dla jakiegoś przygłupa? :> @Ciechan Niech sprubuje mnie zabić to ma takiego trapa ze sie nei obejzy i pożałuje :) |
Bardzo fajne SSki, konkretne bez jakis pierdół :D Bekowe zdjecie na ktorym solujesh draga i w jednym momencie leci Ci 700 EXPA, zdobywash lvl i do tego nad Toba napis 'GROOAAARRR' pozostawiony po dragu :D to mi sie podoba ^^ No i jeszcze tlumaczenie komentarzy na angielski :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |