![]() |
Heyah
Moj nie pierwszy fake , jednak pierwszy dany na stronke ;]
http://i2.photobucket.com/albums/y17...HEjabanana.bmp Narazie 1 ;D Chyba wszyscy kojarza o co chodzi nie ;p |
mozna by powiedziec ze pewnego rodzaju reklama ale fake spox jest ladnie wklejone naprawde fajne
|
Heyah! Sami Swoi mówią, że w Idei nadchodzi Era na Plus.
@topic Odlotowy fejk tylko mozna bylo dodać Bogdana i reszte ekipy ;) |
Brawooo, niezły pomysł. :)
Bogdanem mógłby zostać cyklop, a (z tego co pamiętam) pan Wiesio w koparce musiałby być zlepieniem dwóch rzeczy. A może przeróbka orca ridera? Jeszcze raz gratz za ideę i wykonanie. |
Orginalny pomysł :D
Nie ma nic nadzwyczajnego w tym Fake. Mimo to strasznie mi sie podoba :D GZ dla wykonawcy :cup: |
Cytuj:
<edit> co juz uczynilem ,a efekty mozeta oglondnac tutaj :D http://i2.photobucket.com/albums/y17...ana/Bogdan.bmp PS. jakby ktos mogl rzucic sie pomyslem z czego zrobic koparke :/ bylbym badzo wdzieczny :D Cytuj:
po to tu jestem ;* |
***nia
W czm to jest smieszne? Jakos nie moge zalapac dowcipu, to chyba jest dowcip dla geniuszy. Ziomek wkleil zwykla reke od heyah i to ma byc fake?
no to ciekawy humor on soba reprezentuue. Wedlug mnie to beznadziejne i idz sie utop ale jak sie innym podoba no to ich sprawa. OCENA: BEZNADZIEJA!!!!!! WYKONANIE: 1\10 bo wkleiles reke i ss zrobiles, a wogule ja to daje 1 punkt za samo podpisanie sie |
Cytuj:
.Widziales kiedys yeti nie_na_sniegu ? I . nie mam premmium account II. char o nicku Indy nie istnieje (chyba) III. nigdy w zyciu nie widzialem Yeti IV. A ja bym ci dal -220 IQ V. smierdzisz ;p VI. otworz okno,skocz,nie wracaj papa pozdro dla wszyskich którym sie podoba ;D ps wjechalem ci na ambicje ? o.O Cytuj:
A to ze twoj tatko nazywa sie : Don Kotleto - My Father swiadczy o tym ze masz po nim rozum kotleta |
Zenek, czy ty nigdy reklam nie oglądasz, czy PlayStation/Amiga/Commodore/SNES (niepotrzebne skreślić) ci TV zajmują?
|
Zostawic Komodora ;D
a on w ogole ma TV ? |
Lol!! Niezle!!! Tylko ta lapa do tibii nie pasuje >.< ale tak to Spoko!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |