![]() |
no nie powiem nawet fajne SSki nowy serv bo plate armor za 1k (?)
|
@Racon:
Tak gram na Asterze i tam tyle kosztuje Plate Armor @down: Wiem ale to moje pierwsze SS. Pozatym uhow nie mialem, bo poszedlbym na Soldki, ale thx za commenty :D @-=HuRu=- No tak jak juz pisalem to pierwsze SS. Ale tak czy siak dzieki z komentrarze @Guriel He he he juz sie szykuje poblocze je troche :p |
Gz 14 level'a, skilli takich i 4 magica , ale nie oszukujmy się screen'y były nudne ;(
|
Heh gtz fajnie że nowe serwery się rozwijają Sry ale te SS'y są naprawde nudne :confused:
|
gratz lvl, ss troszeczke nudne, wiem, jak nie masz pacca idz na banshee z tym lvl:P beda wtedy ss'y ciekawe:P albo nakrec film bo nie zdarzysz wcisnac Print Screen:P c ya
|
Nice eq jak na nowy swiat gz lvl itp id gratz loota:P:D
|
Wydaje mi się, że ten hit w Valkyrie (63) jest wklejony :/ . Tło pod nim jest jakby rozmazane... Nie mówię, że to na 100% "fejk" ale tak mi się wydaje. Może to jakiś błąd programu którego uzywasz do screenow, ale wygląda to na fejk. Niech inni się wypowiedzą
p.s. nie mowie ze knight z takimi skilami jakie podales w podpisie nie może zadac takich obrażeń |
@up
Uzywam UOSU, ale jakosc mam tam ustawiona 75% i dlatego moze tak Ci sie wydawalo |
To nie fake... ja też za tyle wale w valkirie ;p.
|
nono
heh, ja tez uosa uzywam :) spoX programik. niezle ssy ale co one mialy dać komuś troszeczke nudnawe :/ a i niezly loot z valkirii (mam na mysli ta z pl8 armem) :):) powodzenia
|
Nie wiem jak innym ale mi te sski sie podobaja i chetnie lookne tu nie raz jeszcze :p aha i Gz lvl i skilli
|
...
Nie no wszystko spox tylko mam uczulenie na outfit jaki Ty nosisz (chodzi mi o tego "przypakowanego" ludzika ;) ) Ale jesli Tobie sie podoba to luuz ;)
SSki troszke nudne ale to w miare nowy świat więc trzeba mieć wyrozumiałość ;) Pzdr |
gz
gz mlvl'a is skilli... dobre masz nawet eq jak na nowy serv :]
|
Dziekuje wszystkim za komentarze. Narazie screenow nie bedzie bo bede trenil do skili po 75 moze 80. Ale potem pojde na guardy i troche SS porobie :)
@down down: Barbarian axe kupilem za 900 gp :p |
Gz eq lvla i co najwazniejsze skilli ^^ Fajne eq jak na nowego serwa
Ogolnie GZ rob wiecej :) :D |
Ummm Skille?
Skad wy wiecie jakie on ma skille i mlv? jak niema pokazanego :baby:
SS moga byc :D i jakie masz skille i za ile kupiles barbarina axe? :] |
Skille można zobaczyć w podpisie:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |