![]() |
Hell_Gate plx ?
Chcecie Hg ? To macie :P
http://rapidshare.de/files/984370/Hg_hunt.rec.html Milego ogladania. Exp: 1 Godz. Zrobiony exp: 8k+ Loot: 500 gp + 2 gwiazdki ( throwning stars ) Poszlo runów: 0 :P ..:: POZDRO ::.. :cup: |
sciagam, jak obejrze dam edita
Noi czym tu sie kur..... podniecac ze jestem pierwszy???? @edit: filmik nawet spoko tylko z enudny bo na poczatku nie bylo zadncyh potworow... zreszta dla mnie hg to nic takieg bo expie tam nacodzien xD ale mam takie pytanko: na c*** ci c arm k legi w helm skoro jestes palladynem !?!?!?!?!?!? ja widzialem palka na 61 lvl ktory solowal demona Z PLATE SETEM rozumiesz? solowal i o zabil ofkrozzzz. ja sie tam nie czepiam, rub co chcesz no ale po co capa tracic |
Wlasnie zabieram sie do oglodania :cup:
mam nadzieje ze bedzei ciekawy i zze bedzie pokazana droga wyjscia z HG 8o jak oberze dam edita :evul: |
Beznadziejnie że GG uzywaz nic nie wydziałem ;(
|
Cytuj:
|
...
Już ¶ciongam jak obejrze to dam edita
Ps.Niedugo Zamierzam sie wybrać na HG i to mi sie może przydać 8o @edit Nawet Fajne Gz Expa Gz HG B) |
Cytuj:
skoro uzywa to jego sprawa, a jezeli uzywa to jak mogles nic nie widziec ? btw spoko film :D jaki serv ? Aha i ten kto sie tam eq czepial daj sobie spokoj, chyba kazdy woli chodzic w czyms takim niz w p-secie nie ;) prawda traci sie 'troche' cap ale nie wsztska a roznica miedzy tym a p setem jesr niewielka <w cap ofkoz> |
Cytuj:
|
- Kto Polak?
+ Ja, ale nie dam ci eq :D:D:D:D:D Ogólnie fajny film ;) Gratz :) |
Film spoko naprawde, i good ze pokazales jak sie wydostac ;P tylko ze przez to ze uzywasz GG to nic nie wiedzialem prawie :p
|
xxxxxxxxxxxxxxxx
|
Cytuj:
-------------------------- Cytuj:
------------------------------ Cytuj:
I tu się z tob± godzę, nie dawno miałem P-seta i jak jaki¶ pk ( np. 18 knight ) mnie lał po 10+ a teraz mam te eq ( za własn± kase się dorobiłem ) ot teraz nic mi nie sieka bardzo pomogło i jestem z tego dumy i zadowlony :] 8o --------------------------- Cytuj:
Monki ). Dzięki za Dobre słowa :) i dobrze ze wam sie podoba filmik :) jak chcecie to jeszcze moge troszke po nagrywac, tylko podsuncie mi jakies pomysły z góry thx Nara ! |
Film jest dosyc fajny ale zrób sobie lepsze skille stracisz troche czasu ale warto :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |