Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Program do obliczania loota (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30371)

kaczi 24-03-2005 10:36

Program do obliczania loota

Witam!
Postanowiłem napisać program ( w Zasadzie tekst ) gdzie można obliczać loota z całej naszej wyprawy!
Z tej strony można ściągnąć plik.
UWAGA
Jestem świadom tego, że MistrzYoda zrobił podobny program, lecz w moim jest trochę więcej przedmiotów, Ale program MistrzaYody bardzo mi pomógł.

sir Tifejo 24-03-2005 11:22

Kiepscizna, wieeeele bledow, np longsword [tylko to zauwazylem od razu wylaczytem ten "program"] wypada tez z beholdera.

Napisalem ze nie czytalem calego :) teraz zwracam honor, zreszta to i tak malo wazne ;]
Jeszcze powiedz w ktorym sklepie sa takie cany bo cena np mace w Ab i w Carlin jest rozna :/

kaczi 24-03-2005 11:37

A przeczytałes gwiazdke?
No to co się dziwisz...
Było tam wyraźnie napisane że...
A zresztą sam sobie przeczytaj

MistrzYoda 24-03-2005 13:29

Ja *******e ale wy jestescie Lamy, człowiek coś wymyśli to już 50 n00bów zgapi...****y jestescie sami cos zrobcie i dojdzie do tego sami......... Szkoda słów ale niestety polacy tacy są że tylko żerują na kimś. Przez takich F R A J E R Ó W jak wy to forum robi sie dupne..

Eroz 24-03-2005 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzYoda
Ja *******e ale wy jestescie Lamy, człowiek coś wymyśli to już 50 n00bów zgapi...****y jestescie sami cos zrobcie i dojdzie do tego sami......... Szkoda słów ale niestety polacy tacy są że tylko żerują na kimś. Przez takich F R A J E R Ó W jak wy to forum robi sie dupne..

oczywiście lepiej jest wyklnąć i wyzywać niż normalnie zwrócić uwagę.
gościu się napracował(i brava dla niego), ale chyba dobrze jest pokazać mu błędy żeby je naprawił :/

MistrzYoda przez takie osoby jak Ty to forum robi się nieodpowiednim miejscem dla kulturalnych dyskusji X(

Vermyn 24-03-2005 14:50

Kaczi, powienienes sie wstydzic, bys mogl cos sam wymyslic, a nie wykorzystywac prace kogoś.

kaczi 24-03-2005 15:41

MistrzYoda:
Wiesz napisać 9 słów i wpisać formułe to raczej każdy potrafi. Moim zdaniem mój exel jest trochę lepszy od twojego, a tak pozatym to napisałem informacje na końcu pierwszego posta...

MistrzYoda 24-03-2005 15:48

Nie chce mi sie komentowac...tylko zbieg okolicznosci ze 2h po mnie dwa takie same tematy sa....

kaczi 24-03-2005 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
Jestem świadom tego, że MistrzYoda zrobił podobny program, lecz w moim jest trochę więcej przedmiotów, Ale program MistrzaYody bardzo mi pomógł.

Ja wcale nie mówie że to zbieg okoliczności.

Lord KATuxo 24-03-2005 16:15

@ Mistrz Yoda
Co do waszej klutni to to jest czysty nOObizm.
To tak jak by sie klucic ze ktos 2h po kims innym pokazal identyczny filmik z jakiegos hunta.
Chlopak chcial pokazac na co go stac a ty powinienes sie cieszyc ze twoi pomysl bym inspiracja dla reszty Forumowiczow.
@kaczi
Powinienes na PW sie Yody spytac czy mozesz zrobic podobny program(co najmniej tak by bylo fair)

Mysle ze powinniscie przemysles dluzej co napiszecie.
Yoda - napisales ze: ... to forum robi sie dupne. Bład to forum nigdy nie zrobi sie dupne(mozesz to uwarzac za lizuztwo ale mi to wisi bo mowie co mysle).

kaczi 24-03-2005 18:13

Up:

Masz rację, nie pomyślałem o tym żeby go spytać, więc mój błąd.
Mam nadzieje że taki plagiat się wiecej nie powtórzy.
PS:MistrzYoda: Może jakiś program razem? :)

Lord KATuxo 24-03-2005 19:37

Zgoda buduje niezgoda rujnuje. Miec mam nadzieje ze Yoda da sie przeprosic.

MistrzYoda 24-03-2005 19:38

Nie sorrka, ja skończyłem prace nad nowym...mam nadzieje że więcej nikt tego nei powtórzy..bo się natrudziłęm tym razem -.-

Razel 24-03-2005 21:08

MistrzYoda:
Damn, szkoda, że był taki łątwy dostęp do wszystkich funkcji i wzorów...
Cholera, plagiat to najgorsze, co się może programiście przytrafić.
Może następnym razem napisz program w środowisku, w którym niema dostępu do funkcji i wzorów??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18.