Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Sny o Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3039)

staz 19-02-2004 18:31

Sny o Tibii

Im więcej sie gra tym ważniejsza częscia dnia powszedniego staje sie TIbia, tak ważną ze zdarza sie o niej [przynajmniej mi] snić. oto jeden z moich snow :)

Wracałem do któregos z miast po huncie i zaczli mnie atakowac pk. zaczelem uciekac i po drodze spotykałem martwe ciała graczy których zapewne napastnicy musieli wczesniej dorwac. jako ze był to sen to nie miałem lagów :D wiec moglem zajrzec do kazdego z ciał a w kazdym bylo 1 lub 2 uh starczyło mi by dobiec do bram miasta ale tam stał jeszcze jeden. posypały sie sd i koniec snu :/

wpiszcie swoje sny. moze niktóre bedą prorocze, oby mój takim nie był ( :

Bartix 19-02-2004 18:33

ja tam o tibi to raczej nie śnie...
nie jest one dla mnie az taka wazna

Gimlos 19-02-2004 18:56

wczoraj mi sie snilo ze CIPowie stworzyli nowy serwer o nazwie Marl . oby byl proroczy :)

Sephiroth 19-02-2004 18:57

Śniło mi się że się wpakowałem solo na kilka demonów... reszta snu jest chyba oczywista, kilka dni później miałem kicka na demon huncie i zgon...

P.S. Jak mi się zaczęła śnić Tibia to zrobiłem kilkudniowy odwyk.

Matheous 19-02-2004 18:58

A ja jestem jak w Matrixie-nie wiem co jest snem a co prawda czasem...
Ale wydaje mi sie ze mialem 2 sny o Tibii...
Jeden to po tym jak bylem w Elvenbone i z daleka widzialem draga-to snilo mi sie ze u niego bylem i mam jedynie przeblysk(cos w rodzaju OBRAZKA w umysle) ze stoje na zoltym i strzelam w niego z SD...
A drugi to jak mnie sPKowali-kilka razy powtarzala mi sie w snie ta sytuacja-lowie rybki, podchodzi gosciu-LUP!LUP!LUP! klikam zeby isc do miasta na minimape, ide, to samo uczucie w brzuchu(tak jednoczesnie lekko i ciezko w zoladku jak cie pk atakuje-macie tak?) i nagle czarny ekran i sie budze...

staz 19-02-2004 19:02

dokladnie tak. jak atakuje pk to ta niepewnosc i takie dziwne uczucie w zołądku....

Lord Muminek 19-02-2004 19:20

Ja juz nie mam snów o tibii ale kiedys mialem :O
Otóż ciagle sniłem o tym jak zabijam trolla ze spearów, nawet nie musiałem zasypiac, bo gdy tylko zamknąłem oczy ukazywała mi sie scena wymieniona wyżej. :))

Bambuko 19-02-2004 19:37

Jak ci się śni ciągle to samo to oznacza, że możesz mieć kompleks albo coś cię dręczy.

Ja miałem o forum:D:D. Koszmar:D. Że mam dwa upomnienia:D:D.

marred 19-02-2004 20:01

Mi jesli sie sni (a ostastnio jest to coraz czesciej) to sni mi sie to, co robie an codzien w Tibii, czyli bicie cyckow i bh'ow, robienie runow, lowienie rybek.

Raz mi sie tylko snilo, ze mam pacca, ale to byl fajny sen :D

Dr. Omader 19-02-2004 20:03

HEHE... mi się kiedyś sniło że mnie gonił wielki rotworm :P ale on był rozmiarów takiego rota z Dune...

Nie dogonił mnie bo się obudziłem...

Na następny dzień doszedłem do wniosku że to już jest przesada żeby mi się Tibia śniła :P

Zureq (RUBERA) 19-02-2004 20:10

OMG, ludzie czy wyście oszaleli? Śnić o Tibii. Ja na waszym miejscu udałbym się do jakiegoś psychologa, albo przestał grać na jakiś czas. Ja jeszcze nigdy nie miałem snu o żadnej grze. Toż to normalny koszmar-goniący PK w śnie, czerwony pasek życia czy 0 UHów, a dookoła demony :P

Browar 19-02-2004 20:15

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez staz
dokladnie tak. jak atakuje pk to ta niepewnosc i takie dziwne uczucie w zołądku....
Ja raz tak nie mialem... jak zhackowany idiota puscil energy wave ale to bylo 2 pola od depota, więc jeszcze go zbluzgałem i poszedłem po zemste...

@ bicia cycków to ja wole sie bawić niż bić... :))

eerion 19-02-2004 21:25

Ja keidyś miałem jakiś zbłąkany sen,a le dokładnie nie pamiętam co w nim było. Poza tym nie ejstem tak uzależniony by śnić o tibii. Gdy śnicie o tibii to radzę zrobić np. tygodniową przerwę (no chyb a ze masz PACCa :P ), jeśli nei wytrzymacie to udajcie się do kogoś- możecie grać przez tydzień, ale nie w tibię :)
Aha już wiem. To było za czasów gdy miałem 1 upomnienie :)) - śniło mi się że Bosal za dobre zachowanie zdjął mi upomnienie i mianował modkiem- :P
Więc to raczej o forum niż o tibii. Ale tematy podobne.

RE N3m3z!s - no takie sny to rozumiem, a nie jakaś tibia. :)

staz 19-02-2004 21:31

nie wydaje mi sie zeby sny swiadczyły o uzależnieniu przeciez co i rusz snia sie jakies głupoty. rzadko zdaza sie sen o rzeczywiscie istotnej sprawie

n3m3s!s 19-02-2004 21:36

Hahaha. Ja rozumiem żeby śniła sie jakaś ładna pani (pan dla żyjących inaczej :P ), ale nie sytuacje z Tibii :D
Haha rozbawił mnie ten temat.

Looc 19-02-2004 21:59

kiedys jak po updacie serva byly nasilone hack a ja jeszcze zginolem w taki dzien w nocy snilo mi sie w ide w tibi a tu mi sie moaj postac pojawia na srodku duzo napisa hacked i moja posatc sama chdozi i idzie w kolko lawa i zamki jakies takie rzeczy :D mzoe nawet to nei wygladalo jak tibia ale cos w tym stylu :D

Zaglada 19-02-2004 22:19

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
wczoraj mi sie snilo ze CIPowie stworzyli nowy serwer o nazwie Marl . oby byl proroczy :)
Mnie też to się śniło, tylko, że nazwa miała coś z War...

Jeśli teraz ktoś napisze jakiś komentarz w stylu "idzcie do psychologa" to wlepiam upomnienie.

Bambuko 19-02-2004 22:28

No i dobrze Zag. Śnić można o wszystkim, niebezpieczne jest kiedy dany sen powtarza się często, ale takie sny o Tibi od czasu do czasu są zdrowe. A jeśli udaje wam się zapamiętać jakieś sny to też świadczy że nie jesteście jacyś chorzy, więc wszystko jest ok.

Kowalski 19-02-2004 22:32

Bez kitu to juz jest pewien stopien nalogu wiec lepiej uwazajcie :)) Ja tez tak kiedys mialem ale z UT (Unreal Tourament dla niekumatych :) ) i wtedy musialem sobie dac siana :D

Aexer 20-02-2004 20:38

To jest nałóg !!! (ale miły naług) :) ja też śnie o tibii ale raczej jak ja tam jestem sam walcze i ostatnio Del'Toro ganialem z moim fsem... :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49.