![]() |
Strony polecane przez CipSoft :)
Panowie i Panie - wielki dziś dzień. Pomijając Wielki Czwartek będzie to dzień w którym CipSoft uświadomił sobie, że można by wspomóc te strony, które od zarania dziejów kroczyły zasadami wyznaczonymi przez nich :). Tak tak, nie inaczej, CipSoft powróciło z linkami do tzn. fansitów [Kliknij]. Jednak tym razem wymagania są większe - pełna zgodnośc z założeniami twórców Tibii. Na dzień dzisiejszy do "elitarnej trójki" załapały się tibianews, tibiabr.com, i nie kto inny jak... my! Tak, Tibia.pl też tam jest :D Cieszmy się i radujmy :D. Od siebie dodam że poza linkami w.w strony bedą miały jeszcze pewne "plusy"... ale o tym w następnym odcinku :).
Pozdrawiam |
dziwi mnie tylko ze nie znalazla sie tam tibia.de :/
|
Yea, Tibia.pl jest w trójce najlepszych stron o tibii. :cup:
Oby tak dalej. :) |
Heheh no nieźle, widać że Tibia.pl jest doceniana:P
|
"Bywaj" mi się jakoś bardziej z pożegnaniem zawsze kojarzyło,a le co tam:P.
Czy nie byłoby rozsądniej, żeby w momencie publikacji tego newsa na tibia.com działała już angielska wersja tibia.pl (zwłaszcza że do jej uruchomienia nie potrzeba już chyba zbyt wiele wysiłku, bo większość zdaje się być gotowa)?. Tak to wszyscy zobaczą newsa, klikną link do spisu stron, kilkną w link do tibi.pl, i zobaczywszy ze nie ma tam nic w logicznym dla nich języku wyłączą to - i najprawdopodobniej nigdy nie wrócą... |
Bywaj rox!!! Walneli ten tekst przez jakis translator i sie ciesza :/ ech szkoda slow na takie newsy
|
Nic tylko pogratulowac zespolowi Tibia.pl, ze udalo im sie dostac do tak elitarnej grupy stron poswieconych Tibii ktore zostaly docenione przez CipSoft.
Ale, ze tylko 3 strony... |
@gangrel666
Nom. @Topic No właśnie: Co z Tibia.de?:)) Ale nic dziwnego, że "jesteśmy" przez CipSoft bardziej cenieni niż ci .de jedni ;P. No cóż, moglibyście zadać sobie trud i w pzeciągu kilku miesięcy, ale wkońcu zrobić tę English version of this website, tlyko, że wtedy z 2k userów zrobiłoby się ok. 5k, a co na to wasz serwis?;P Tak jak w Tibi: Lagi, kicki ;P. |
Gratz ! ale jestem ciekaw jakie "plusy" i pewnie nie tylko ja :p
|
Omg wielkie gz nom ale mam male pytanko co was wyróżnia że mozecie należec do tej trójki?
|
Gratulacje dla tworców tej wspaniałej fanowskiej stronie o Tibii :) Życzę powodzenia i dalszych sukcesów
|
powiem tylko jedno : BRAWA dla tworcow i modow ktorzy dzien i noc (chyba) pracuja nad tym zeby tibia.pl zasluzyla na miano jednej z najlepszych stron fanowskich jezeli nie najlepszej :D :cup:
|
Sądze, ze teraz warto pomyśleć o anglojęzycznej wersjii tibia.pl...
|
Gratuluje
No nareszcie Tibia.pl zostala uznana za najlepsza polska strone :)
Mam nadzieje ze to NIE koniec postepow wspanialej strony Pozostalo tylko Gratulowac w pierwszej 3jce i na dodatek jako PIERWSZA!!! |
Haha ! Wreszcie tibia.pl zostala doceniona ;) gratulacje :cup: i oby tak dalej :D
|
Nie pozostało mi nic innego jak pogratulować wszystkim którzy włożyli choć trochę w taką tibię.pl jaka jest teraz. Huhu Kto by pomyślał, że tibia.pl w gronie Wielkiej Trójki ? :)
|
nareszcie zauwazeni !!!! :D
|
Tibia.pl jest wypisana pierwsza :] "Bywajcie" ^.^
|
Co tu duzo mowic.....
SZCZERE GRATULACJE I OBY TAK DALEJ !!! :cup: @offtopic :topic: Przydala by sie ta angielska wersja dla www.tibia.pl.... :confused: :balwanek: Pozdrawiam |
Tibia.pl GRATULACJE :D:D:D:D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |