![]() |
Temat bez sensu do zamkniecia
TEMAT DO KASACJI
|
Heh, bardzo dobry pomysł z wklejeniem screenów z rooka, rutyną na forum był main. A ty bardzo oryginalnie wyszedłeś z pomysłem, screeny są dobre, śmiało możesz temat aktuwalizować.
|
Hehehehe.
Gratz. |
W pelni sie zgadzam ze pomysl oryginalny tylko jest jedno troche musialem czekac az wszystkie sie wczytaja :/ ale potatym to wszystko jest super
PS. Nie trapnoles kogos ?? :P |
Mam jedno zaszadnicze pytanie? Co was trzyma na rooku? Jezeli jest to brak mozliwosci bycia zabitym przez przypadkowago PK to czy nie lepiej wybrac none pvp serwer i zostac 2 Cachero?
Czy nie kusi was: Zmierzyc sie z potworem zdecydowanie silniejszym od minosa? Miec zdecydowanie lepsze eq? Poznac ludzi o wiekszej niz rookowa wiedzy i mozliwosciach? Czekam na odpowiedz... PS. Tibia GG? |
No tak, "nuup", który twierdził, że ma pioson daggera, upierał się przy tym, nawet kiedy mu to udowodniono, potem napisał, że kasuje postac, teraż wyskakuje ze screenami... LOL
|
@koziol
staram sie nie :P ale jak mnei ktos w kurzy na mino hell to wsyzstko mozliwe @Fre Ithil mi sie poprostu podoba rook i chcialem pokazac ze mozna zrobic na rooku lvl ktory na mainie ludziom nei wychodzi co do potworow i eq mam postac na mainie i nie jedna i co dziwne 23 lvl tylko bo nie chce mi sie grac rook mnie fascynuje ps. ciii :P @up co ?! ja nigdy nei mowilem ze mam pd jak juz to nie jaki Rokgardzista uwaznie czytaj a nie mowisz bzdury temat o pd zalozyl nie jaki Wetnk powraca czy jakos tak nadal gra na rooku ma chyba 10 lvl http://forum.tibia.pl/showthread.php...=poison+dagger o jego temat wypraszam sobie ... |
nice ss
nice ss gz all adv(może pamiętasz jak byłem z tobą na mino hell :D nick:Qamil)
__________________________________________________ _______________ Tazer lucel 19 lvl 9 mlvl skills:60 dist i 45 shie 40 fishing Paladin Qamilos 13 lvl 28 mlvl skills:nieważne Druid |
Wielkie GZ!!
Fajnie miec postac na rooku na wienkszym lv tez zrobie sobie
|
Gratuluje wytrwalosci :) Zycze Ci abys dobil 75lvl :)
|
faaajnie...
spoko ss'y
tylko jak bedzisz robic jeszcze te rot hunty :p to dawaj ss'y z walk i hitów i bedzie spox B) Ps: nie wiem jak ty mozesz grac na rooku :baby: . Ja nie moge często zdobyc 8lv bo mnie te nooby w****iają X( ;( |
A na 1 screenie to jest white skull ??
A tak btw nice screens |
Hah, ss są świetne. W końcu coś oryginalnego bo ile razy można oglądać te demon hunty, wypaśne eq i lvlowanie 100+. Ale dodaj może troche ss z ciekawych miejsc na rooku? :>
|
Tylko idiota może zrobić tyle expa na rooku :P
|
@jardol
Party .... @wojtas zazdroscisz bo na mainie takiego nie mozesz zrobic :P |
On tu na rooku 19lv, a ja na mainie 21 :)
Gratz! Na Rookgardzie łatwiej jest exipc na rotwormach, minoskach, orcach, bo mało ludzi tam chodzi........Chyba sam zrobie rookslayera |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehe Beckon fajne ss looknełem... i mi sie podoba. :cup:
Może kiedys i ja bede na twoim ss :P Cytuj:
Na mino hellu sa tacy którzy potrafia dopejsc przy ful respie i wpuscic wszystkie minosy. Niestety taka jest prawda :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |