![]() |
Koń w Tibi
Czy ktos sie kiedys zastanawiał nad koniem w Tibi :kon: fajnie by było mie swoją "baśke" hehe zastepowała by naprzykład 3 bp i bohy zpecjan armor dlaniego i stajna w domów prosze wypowiedzcie sie na ten temat z gury dziekuje :)
|
:)
Też kiedyś o tym myślałem ale nie wiem czy cipsoft uzna to za dobrą propozycje. B)
|
tak:D
ja siem nad tym zastanawialem tak szczerze powiem i mysle ze przed wyjsceim z maista powinna byc stajnia kon kosztowalby 200gp i moza by go kupic tylko powyzej 20lv po powrocie trze go oddac:P
|
;]
tez kiedys nad takim czyms myslalem :baby:
ALe oczywiscie bylo by to dla Pacc X( Swoja droga ciekawe co by sie dzialo kiedy jezdziec na koniu ginie :D:D hmm...konik ucieka i boh'y specjalny armor i 3 bp poszly sie sra* |
Po pierwsze po co dwa tematy?
Po drugie bylo(szukanie nie boli)! Po trzecie sam nie wiem czy bym chcial konie w tibi :/ |
Konie w Tibi?????NIE tam......;]
|
ciekawe jak by to wygladalo graficznie
bo bylo by to trudno zrobic jak sadze |
Lol
Kon w tibi .. :p Jeszcze odrazu stajnie, sklep z akcesoriami i wystawy co ? ;) Chociaz fajnie by to bylo tak sobie zasowac przez srodek miasta :D Musieli by wprowadzic kodeks ruchu drogowego .. |
Hm..Latające dywany są, więc czemu nie ? ;)
Chociaż to i tak się nie przyjmie. Dlaczego ? IMHO za dużo roboty..Cała Tibia zaczeła by się zmieniać. |
ja bym tam wolal rower i sanki 8o
|
rowniedobrze na senji o foldzie snowboardy powinni wypozyczac B)
ale macie pomysly |
jakkilka osob stad tez o tym myslalem ze przed miastem jest stajnia i sie wypozycza konia 1h 200gp i ci zabiera z dp kase :)
|
...
..........
|
To od razu stwórzmy rolki, deskorolki, snowboardy, narty, powozy i riksze X( X( X(
|
Koniki
Fajnie było by, gdy by były konie w Tibi za 1k :)
|
Cytuj:
A tibia nie jest grą czasu rzeczywistego |
Na koniu fajnie by się schodziło/wchodziło po schodach lub drabinie :D .
Tudzież w podziemiach byloby fajnie... |
Super -.-
Stworzylem nowego chara oczywiscie druid 8 lvl z glupim eq ide sobie z carlin do ab i nagle slsyze dumdumdumdumdum hicks hicks hicks. I nagle widze pijanego wariata na koniu ktory rozgniotl mnie kopytami -.- super -.- A tak na powaznie to jestem przeciw. Calkiem by to pokrecilo. |
Stworzylem nowego chara oczywiscie druid 8 lvl z glupim eq ide sobie z carlin do ab i nagle slsyze dumdumdumdumdum hicks hicks hicks. I nagle widze pijanego wariata na koniu ktory rozgniotl mnie kopytami -.- super -.-
lol :D :D :D I jaki by był podpis ? Killed by drunk horse ? |
Polowa tibijczykow padlaby przez zgniecienie ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |